A luxustól azért nem vesz búcsút Katie Holmes - Ebbe a pazar lakásba költözik

válás Manhattan bérlemény Katie Holmes lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmes pár napja adta be a válókeresetet, és máris új otthonra lelt Manhattan egyik igen felkapott részén.

Katie Holmes megkezdte a berendezkedést a Tom Cruise utáni életre. A színésznő New Yorkban telepszik le - a Manhattanben, azon belül is Chelsea-ben található lakása pedig több mint pazar. A sztár egyik szomszédja, a neves szerkesztő, Christopher Hyland bemutatta a lakását, melyhez hasonló Katie otthona is. A többemeletes, közel 400 négyzetméteres, 23 millió dollárt érő toronyházban összesen tizenkét szoba található, a falakon pedig híres fotósok és festők képei láthatók. A pompás lakásról készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints és nézz szexi fotókat Katie Holmes-ról!

Katie a múlt héten kezdte meg a berendezkedést, már egy nappal a válás bejelentése előtt bevásárolt a közeli boltokban: virágokat, tisztítószereket szerzett be. Katie a pletykák szerint közel havi hárommillió forint bérleti díjat fizet a házért. Azt is pletykálják, hogy a színésznő körülbelül tizenöt millió dollárt kap a válása után, amiből azért fent tudja majd tartani ezt a pompás ingatlant. Persze Katie hamarosan beleveti magát a munkába is: minden vágya, hogy összejöjjön egykori sorozata, a Dawson és a haverok filmváltozata. Erről ugyan már korábban is volt szó, Tom Cruise azonban akkor még megtiltotta nejének, hogy egy szerinte efféle 'alantas', semmitmondó moziban szerepeljen. Pedig Katie a mai napig jóban van egykori kollégáival, és ő nagyon vágyik arra, hogy újra filmezhessen velük.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.