terhesség Claire Danes Hugh Dancy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik Claire Danes és Hugh Dancy első gyermeke.

Hatalmas az öröm a sztárpár háza táján! Claire Danes, a Rómeó+Júlia és Hugh Dancy, az Egy boltkóros naplója című film sztárja úsznak a boldogságban, mert nemsokára megszületik első közös babájuk. "Már alig várjuk a kicsi érkezését" - nyilatkozták a szülők.

AFP
AFP

Az idén Golden Globe-díjat nyert színésznő és kedvese 2009-ben házasodtak össze Franciaországban. A színésznő terhessége nem befolyásolja a forgatásokat, amiken jelenleg dolgozik.

Kidobta gyerekeit a 15. emeletről egy anya - Így tehet gyilkossá a kezeletlen depresszióhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120704-kidobta-gyerekeit-a-15-emeletrol-egy-anya-igy-tehet.htmlKislányt vár a magyar férfiak kedvenc modelljehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120704-kislanyt-var-a-vilagszep-magyar-modell-ebergenyi-reka.htmlÍme az egyik legjobban várt celebbébi fotója - Te felismered, ki ez az édes baba?http://www.life.hu/anyaskodj/20120628-ime-az-egyik-legjobban-vart-celebbebi-fotoja-te-felismered.htmlOdaadnád önként a családi pótlékod egy szegényebbnek? A kormány így segítené a gyermekvállalásthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120702-odaadnad-onkent-a-csaladi-potlekod-egy-szegenyebbnek-a-kormany-igy.htmlSzexi focisták és tündéri csemetéik: így ünnepeltek a spanyol papák gyermekeikkelhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120703-szexi-focistak-es-tunderi-csemeteik-igy-unnepltek-a-spanyol-papak.htmlCuki videó: Hapcizó pandabébi ráijeszt a mamájárahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120629-cuki-video-hapcizo-pandabebi-raijeszt-a-mamajara.htmlCsak játékbabának tekintik a kéthónapos gyereket? Kilakkozott körömmel fotózták Jack Osbourne lányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120628-csak-jatekbabanak-tekintik-a-kethonapos-gyereket-meghokkento-dolog-tortent-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.