Molnár Dalma a legszebb, Takács Gábor a legsármosabb főiskolás 2012-ben

Mr. College Főiskolák Szépe szépségverseny döntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei felsőoktatási szépségverseny pörgősebbre sikeredett, mint az elmúlt hat évben. Idén is több száz jelentkező közül választotta ki a szakmai zsűri azt a 11 lányt és 11 fiút, aki bejutott az idei döntőbe.

A Főiskolák Szépe és Mr. College 2012 rendezvény nem indult zökkenő- és esőmentesen: a péntek estére beharangozott döntőt ugyanis az első 20 perc után elmosta az eső. Így szombat este 19 órától imádkoztak a szervezők, a vendégek és persze a versenyzők, hogy megússzák eső nélkül, szárazon. Sikerrel. A helyszín ezúttal a városligeti tópartra esett, amely jó választásnak bizonyult, a Vajdahunyad vár, a tó és a lemenő nap igencsak romantikus hangulatot kölcsönzött a finálé estéjének.

NÉZD MEG AZ ESEMÉNYRŐL KÉSZÜLT VIDEÓT!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=wBd7GZiEWwwbKlhx

A szépségverseny Sári Évi fellépésével kezdődött, aki egy Whitney Houston dallal alapozta meg a hangulatot, eközben a 11 lány és 11 fiú szép sorjában mutatta meg magát a színpadon. Az est házigazdái Zola és Debreczeni Zita voltak, akik a - főként szakmai - zsűri bemutatása után felkonferálták az első kört: a lányok Szabó Tomi koreográfiájának köszönhetően szépen mozogtak és próbálták tartani az alakzatot - és az alakjukat! Ez utóbbira volt is lehetőségük, hiszen a döntősök részt vettek egy háromnapos felkészítő táborban, ahol az Ez zsír! egészséges életmódprogramunk keretében izzadtak és pörögtek a szépségverseny résztvevői.

Sári Évi második produkcióját az 5-5 legjobb kiválasztása, majd a különdíjak átadása követte. A Life.hu több mint 200.000 forint összértékű közönségdíjat adott át Czene Viviennek és Tóth Ákosnak. Vivient és Ákost közel 10.000 szavazó közül választották a Life.hu olvasói a legszebb lánynak és a legjóképűbb fiúnak. Gratulálunk nekik!

Forrás: Főiskolák Szépe és Mr. College
Forrás: Főiskolák Szépe és Mr. College

Czene VivienTóth Ákos a Life.hu különdíjasai

A különdíjak átadása után kihirdették a 3-3 dobogóst: a harmadik helyezett Daróczi Balázs, a második Harci Lajos lett, a Mr. College 2012 címet pedig Takács Gábornak ítélték oda.

A szépségek között a harmadik legszebbnek Molnár Andreát választották, a második helyre Tikos Kittyt tartották méltónak, a főiskolák 2012-es szépségének pedig Molnár Dalmát választották.

Forrás: Főiskolák Szépe és Mr. College
Forrás: Főiskolák Szépe és Mr. College

Íme 2012 legszebb és legsármosabb főiskolásai

A 2012-es Főiskolák Szépe és Mr. College döntője pörgősre, hangulatosra, romantikusra és természetesre sikeredett. A 19 éves leendő matematikus Molnár Dalma és a 22 éves műszaki menedzsernek tanuló Takács Gábor pedig 1 évig ülhetnek büszkén a Főiskolák Szépe és Mr.College trónján.

Mi is hirdetünk nyerteseket, hiszen sorsoltunk a szavazók között.

3 db LifeFit bérletet nyert: "Csonty25" Ádám, Böde Diána, Barabás Attila

5 db zsírpólót nyert: Breznyán Mária, Koós Otília, Peczelákné Bauer Andrea

5 db LUSH csomagot nyert: Kiss Andrea, Répa Anita, Kiss Tímea, Varga Kincső, Lapp Gergely

A nyerteseket e-mailben értesítettük. Gratulálunk!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.