Instant divattipp: Jön a kánikula vége! Legyél nyári esőben is stílusos

eső fashion week kánikula esernyő változékony idő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az időjósok szerint néhány napig számíthatunk záporokra, zivatarokra, amit csütörtök délutántól kellemes, de száraz idő követ. A változékony idő nem mindenkinek teszi egyszerűvé az öltözködést. Íme néhány összeállítás.

Az alap a hatalmas esernyő, de ma már nem ciki az esőkabát sem, főleg, hogy igazán divatos, karcsúsított darabokat is lehet kapni. Ha az idő nem hűl le, a nyári szandált sem kell lecserélned. Ha nem szereted, hogy vizes lesz a lábad, viselj elöl vagy hátul nyitott platformszandált. A nyári eső gyakran frissítően hűvös, utána viszont párás lesz az idő, ezért viselj rétegesen vékony ruhákat. Egy kendő vagy sál is megteszi, de jó, ha van nálad egy könnyű blézer, ha hűvösebbre fordul az idő.

http://lookbook.nu
http://lookbook.nu

www.stylescrapbook.com
www.stylescrapbook.com

http://atlantic-pacific.blogspot.hu
http://atlantic-pacific.blogspot.hu

www.chictopia.com
www.chictopia.com

Széttárt lábú, tangás hatvanassal kampányol a divatcéghttp://www.life.hu/szepulj/20120709-szettart-labu-hatvanassal-kampanyol-a-divatceg.htmlDivatbotrányok: Hitler szabójahttp://www.life.hu/legytrendi/20120706-divatbotranyok-hitler-szaboja-hugo-boss.htmlSzoknyájával követett el divatbűnt a sztármama - Heti trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120706-szoknyajaval-kovetett-el-divatbunt-a-sztarmama-heti-trendjelentes-a.htmlSzörnyű divatbakit vétett a csinos világsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120625-szornyu-divatbakit-vetett-a-csinos-vilagsztar.html5 divatos alapdarab a strandrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120619-a-szexi-bikinin-tul-5-divatos-alapdarab-a-strandra.htmlMentamánia - Így viseld a nyár kedvenc divatszínéthttp://www.life.hu/legytrendi/nyaributik/20120515-divat-2012-nyar-mentamania-igy-viseld-a-nyar-kedvenc.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.