Az időjósok szerint néhány napig számíthatunk záporokra, zivatarokra, amit csütörtök délutántól kellemes, de száraz idő követ. A változékony idő nem mindenkinek teszi egyszerűvé az öltözködést. Íme néhány összeállítás.

Az alap a hatalmas esernyő, de ma már nem ciki az esőkabát sem, főleg, hogy igazán divatos, karcsúsított darabokat is lehet kapni. Ha az idő nem hűl le, a nyári szandált sem kell lecserélned. Ha nem szereted, hogy vizes lesz a lábad, viselj elöl vagy hátul nyitott platformszandált. A nyári eső gyakran frissítően hűvös, utána viszont párás lesz az idő, ezért viselj rétegesen vékony ruhákat. Egy kendő vagy sál is megteszi, de jó, ha van nálad egy könnyű blézer, ha hűvösebbre fordul az idő.

http://lookbook.nu

www.stylescrapbook.com

http://atlantic-pacific.blogspot.hu

www.chictopia.com

Széttárt lábú, tangás hatvanassal kampányol a divatcéghttp://www.life.hu/szepulj/20120709-szettart-labu-hatvanassal-kampanyol-a-divatceg.html Divatbotrányok: Hitler szabójahttp://www.life.hu/legytrendi/20120706-divatbotranyok-hitler-szaboja-hugo-boss.html Szoknyájával követett el divatbűnt a sztármama - Heti trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120706-szoknyajaval-kovetett-el-divatbunt-a-sztarmama-heti-trendjelentes-a.html Szörnyű divatbakit vétett a csinos világsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120625-szornyu-divatbakit-vetett-a-csinos-vilagsztar.html 5 divatos alapdarab a strandrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120619-a-szexi-bikinin-tul-5-divatos-alapdarab-a-strandra.html Mentamánia - Így viseld a nyár kedvenc divatszínéthttp://www.life.hu/legytrendi/nyaributik/20120515-divat-2012-nyar-mentamania-igy-viseld-a-nyar-kedvenc.html