férfi egészség sörhas túlsúly kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sörhas kialakulásának okait nem nevezhetjük igazi élettani rejtélynek, hiszen ahogy neve is utal rá, a nem túl vonzó hasi hízás oka a megnövekedett kalóriabavitel. Dr. Kovács János Balázs sebész az okok ismertetése mellett ugyanakkor arról is beszélt a Videoklinika.hu adásában, mit tehetnek azok, akiknél a sörhas már kórosnak nevezhető elváltozás.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Hiába fogyókúrázott, nem csökkent a "sörhasa" - 22 kilós daganatot távolítottak el egy férfibőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120620-hiaba-fogyokurazott-nem-csokkent-a-sorhasa-22-kilos-daganatot.htmlVeszély a korsó mélyén: így okoz gyomorrákot a sörhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111219-veszely-a-korso-melyen-igy-okoz-gyomorrakot-a-sor.htmlVan egyáltalán férfi G-pont? Most megtudhatod! (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120621-van-egyaltalan-ferfi-gpont-most-megtudhatod.htmlEzt teszi a bőrrel 25 év napozás: a férfi arcának egyik fele 69, másik 89 évesnek látszikhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120606-ezt-teszi-a-borrel-25-ev-napozas-a-ferfi-arcanak.htmlFérfias szerepek, férfias betegségek - Egyre több nő hal bele szívinfarktusbahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120529-ferfias-szerepek-ferfias-betegsegek-egyre-tobb-no-hal-bele.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.