Nem túl merész ez 65 évesen? Átlátszó ruhában mutatta meg nem túl feszes testét a színésznő

fashion week kreáció színésznő vetkőzés ruha filmbemutató Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Susan Sarandon színésznőt cseppet sem frusztrálja a kora. Ő 65 évesen is felvesz olyan ruhát, amiből túl sok mindene kilátszik.

Mostanában hatalmas divat a sztárvilágban az átlátszó, sokat sejtető ruhadarabok viselése. Susan Sarandon a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivál egyik vetítésére érkezett ebben a fekete, felül igen áttetsző anygaból készült ruhakölteményben. Tény, hogy a sztár 65 éves kora ellenére pompásan néz ki, de azért ez a merészség már rég nem illik hozzá.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A térdig érő szoknyahossz azonban remek választás volt, hiszen a ruha pompásan takarta a vele egykorú nők kritikus pontját, a térdeket. Csak azt nem értjük, Susan miért nem ruházott be egy fekete magas sarkúra - ezzel a szandálkával igen kislányos lett az összeállítás. Susan egyébként korábban bevallotta, semmi baja a meztelenkedéssel, és örül, ha felkeresik ilyesféle ajánlatokkal. Neki nincs ellenére levetkőzni egy film kedvéért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.