Anyagi okok miatt elköltöztette gyermekeit Bagosi Alexa, az X-Faktor énekese

X-Faktor szülő Bagosi Alexa anyagi gond gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor énekesnője néhány hónappal ezelőtt nehéz döntést hozott: két kisgyerekét volt férjéhez költöztette.

"Úgy járok dolgozni, hogy nem tudom sem elvinni őket reggelente az oviba, sem értük menni. Megállapodtunk a férjemmel, hogy most egy ideig nála laknak a kicsik. Borzalmas érzés, de most az a legfontosabb, hogy minél több pénzt össze tudjak szedni a lehető legrövidebb idő alatt. Hetente háromszor énekelek egy étteremben, emellett pedig egy nagyzenekar tagja is vagyok" - mesélt a Blikknek Alexa.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Az énekesnő elárulta, szerinte nincs más választása, csak az, hogy a gyermekei ritkábban látják az anyukájukat. A napilap szerint azonban az énekesnő nincs egyedül, állítólag új barátja van. "Nekem nincs másom, csak a hangom. Addig kell kihasználnom ezt az adottságom, amíg csak tudom. Iskolám, szakmám, semmim sincs. A férjemnek kötetlen munkaidejű foglalkozása van, ő jóval egyszerűbben meg tudja oldani ezt. Az szóba sem jöhetett, hogy egy vadidegenre bízzam őket, fizetni sem szeretnék több tízezer forintot ezért senkinek. Ha már velem nem lehetnek, legyenek az apjukkal. Persze a környezetemben kapok hideget-meleget, de ezt a döntést most meg kellett hoznom" - mondta szomorúan Alexa.

Az X-Faktor felfedezettje a Fókuszban is mesélt élete egyik legnehezebb döntéséről.

Egyszerűen tökéletes! Elragadó a legfrissebb képeken a világsztár kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120713-egyszeruen-tokeletes-elragado-a-legfrissebb-kepeken-a-vilagsztar-kislanya.htmlLe sem tagadhatnák, ki az apjuk: íme az Oasis énekesének fiaihttp://www.life.hu/anyaskodj/20120713-le-sem-tagadhatnak-ki-az-apjuk-ime-az-oasis-enekesenek.html"Egyetlen dologtól rettegtem csak" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120713-egyetlen-dologtol-rettegtem-csak-igy-szultem-en.htmlIlyen fotó talán még sosem készült Suri Cruise-ról - Végre mosolyogni is látjukhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120713-ilyen-foto-talan-meg-sosem-keszult-suri-cruiserol-vegre.html12 évesen börtönbe? Nagyító alatt a fiatalkorúak büntethetőségehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120713-12-evesen-bortonbe-nagyito-alatt-a-fiatalkoruak-buntethetosege.html"A saját kényelmetek fontosabb, mint a baba élete?" - Két édesanya az otthonszülésrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120712-otthonszules-pro-es-kontra-ket-edesanya-beszelgetese.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.