A melleit alig takaró ruhában parádézott az amerikai sztár, Nicki Minaj

mell melltartó Nicki Minaj extrém koncert énekesnő Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban Nicki Minaj ismét megmutatta, hogy ő és a jó ízlés igazán távol állnak egymástól.

Ha nem lennének olyan extrém, magamutogató sztárok, mint Lady Gaga vagy Nicki Minaj, akkor igazán unalmas lenne az élet. Nicki Minaj művésznő néhány napja Jay Leno televíziós személyiség beszélgetős műsorában zavart le egy előadást. A szőkeség a színpadon ismét merész szerelésben jelent meg: bőrszínű neccharisnyát és bokacsizmát viselt, de a prímet a förtelmes, strasszokkal kirakott "korcsolyaruhája" vitte, melynek mellrésze nem sokat takart a celeblány kebleiből.

Nicki eddig sem az egyszerű ruhadarabjairól volt ismert, de a legutóbbi, nude színű szettje szörnyen nézett ki. Ráadásul nem lehet nem észrevenni a sztár hatalmas, agyonszőkített póthaját, és azt, hogy Nickin azért van jó néhány kiló súlyfelesleg. Míg Lady Gaga meghökkentő szereléseivel kerül a címlapokra, addig Nicki pusztán csak ízléstelen. Vajon hol tanult meg így öltözködni?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.