Tündéri videó: Így fürdőzik egy kiselefánt - ha nincs medencéje

medence LifeNight hőség fürdés elefánt állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondtalanul fürdőzik ez a kiselefánt - medence híján egy itatóban. Bár kissé kényelmetlen számára az apró fürdőkád, de nagyon aranyosan megoldja a szűkös helyből adódó problémákat. Egy thaiföldi elefántkórházban ápolják a kicsit, akinek édesanyja valószínűsíthetően egy taposóakna áldozata lett. A kis árvát Kambodzsában találták.
Íme az 5 legszexibb ajkú hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120712-angelina-jolie-monica-bellucci-es-penelope-cruz-a-legszexibb-ajku.htmlÍme az öt felesleges testrészünkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120716-ot-felesleges-elcsokevenyesedett-testresz-feregnyulvany-farokcsont-mellbimbo-bolcsessegfog.htmlMegrázó videó: gyermekek, akik idősebbek, mint a szüleikhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120712-megrazo-video-a-korai-oregedes-szinromaban-szenvedo-gyermekekrol.htmlÚj Lady Gaga született - Fantasztikus hangja van a kislánynak!http://www.life.hu/szorakozz/20120712-uj-lady-gaga-szuletett-fantasztikus-hangja-van-a-kislanynak.htmlVideó egy 33 éves lányról, aki gyönyörű volt, de autóbaleset miatt szétégett az arcahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120712-video-egy-33-eves-lanyrol-aki-gyonyoru-volt-de-autobaleset.htmlÍme, a tíz legcukibb babavideó!http://www.life.hu/anyaskodj/20120711-ime-a-tiz-legcukibb-babavideo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.