Elvesztette társát Howard Stern rádiós műsorvezető

halál kutya Howard Stern
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű napokon van túl Howard Stern.


AFP
AFP

A tízéves angol bulldog Stern felesége, Beth Ostrosky Stern szerint a házuk királynője volt, még a házaspár 2008-as esküvőjén is részt vett. Sőt, Bianca neve ott díszeleg a férfi karján is. Ostrosky-Stern egyébként könyve, a Oh My Dog borítóján kutyusával pózol. "Elvesztettük drága Biancánkat. Édes kicsi lányom, nyugodj békében. Örökké szeretni foglak" - írta a feleség a közösségi oldalán.

Tipp! Teljesen kopasz lett a híres szupermodell! Kattints a galériáért!


Könnyű, de tápláló nyári finomságok - Ha alig van kedved főzni a kánikulábanhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120713-konnyu-de-taplalo-nyari-finomsagok-ha-alig-van-kedved.htmlKánikulatűrő, napimádó szépségek - A párkányon is tarthatod őkethttp://www.life.hu/hazitunder/20120713-kanikulaturo-napimado-viragok-novenyek-a-parkanyon-is-tarthatod-oket.htmlJogos volt a félelem! Veszélyben a 95 éves magyar díva vagyonahttp://www.life.hu/hazitunder/20120712-gabor-zsazsa-vagyona-felett-ferje-rendelkezhet-egy-ideig.htmlElhunyt az ismert sztárszakács, Anthony Sedlakhttp://www.life.hu/hazitunder/20120712-elhunyt-az-ismert-sztarszakacs-anthony-sedlak.htmlMár a ruháját árulja az RTL Klub sztárja, hogy megéljen - Súlyos anyagi gondokkal küzdhttp://www.life.hu/hazitunder/20120710-mar-a-ruhait-arulja-vv-cristofel-hogy-megeljen-sulyos.htmlMikor nem kell fizetned csekkadót? Íme, a lehetőségekhttp://www.life.hu/hazitunder/20120709-mikor-nem-kell-fizetned-csekkadot-ime-a-lehetosegek.htmlKi mit kap? Ezen a multimilliárdos vagyonon osztozkodik Katie Holmes és Tom Cruisehttp://www.life.hu/hazitunder/20120706-ki-mit-kap-ezen-a-multimilliardos-vagyonon-osztozkodik-katie-holmes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.