A kiegészítők királya: az öv - Találd meg a hozzád illőt!

fashion week akció kiegészítő leárazás öv Lifefashion.hu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kiegészítők fontos szerepet játszanak a divat világában. Bármilyen szettet fel lehet dobni egy jól megválasztott sállal vagy brossal, de tévedés azt hinni, hogy ezek csak felesleges látványelemek. Sok kiegészítő a praktikussága miatt lett népszerű - köztük az övek is. A Lifefashion.hu ezen a héten a derékszíjak világába kalauzol téged.

Az öv vitathatatlanul a kiegészítők királya, férfiak és nők is előszeretettel viselik nap mint nap. Az már más kérdés, hogy sokszor két teljesen különböző okból. A fiúk hajlamosabbak a praktikum felől közelíteni, vagyis sokszor nem a kinézet alapján vásárolnak övet, hanem annak rendeltetési célja miatt. A nőket viszont inkább az esztétikai célok vezérlik - vagyis nem az a fontos, hogy megtartsa a nadrágot/szoknyát, hanem hogy valami pluszt adjon az összeállításhoz. A divattervezők hamar felismerték az övben rejlő lehetőségeket, így mára több millió féle színű, formájú és vastagságú öv között válogathatsz. A Lifefashion.hu mini övkalauzának segítségével három lépésben választhatod ki a hozzád legjobban illő övet.

Thinkstock
Thinkstock

A Lifefashion.hu óriási heti Tommy Hilfiger akciójáért kattints a képre!

Színezd újra

Korábban a divat évekig azt hangsúlyozta, hogy az öv színének harmonizálnia kell a cipőével és lehetőleg a táskáéval is. Az utóbbi időkben, így 2012-ben is, a tervezők felrúgtak minden szabályt, így kedvedre kombinálhatod az élénk színű kiegészítőidet egymással. Elsőre talán furcsán hangzik, de hidd el: egy zöld öv békésen megfér egy királykék magas sarkú mellett. Csak engedd szabadjára a fantáziádat, és meríts ihletet a szivárvány színeiből.

A méret a lényeg?

Rossz az, aki rosszra gondol - itt ugyanis az övek vastagságáról van szó. A leheletvékony övektől egészen a több centi széles szíjakig minden méretben találhatsz belőlük a boltok polcain. A választás a te kezedben van: a vékony övek feltehetik a pontot egy elegáns szett csúcsára, míg a legszélesebb övek bármilyen könnyed nyári ruhát feldobnak. Egy aranyszabályt ne feledj: a vastagabb övek a derekat, míg a véknyabbak a csípőt hivatottak hangsúlyozni.

Csitt-csatt

A viccestől az elegánsig bármilyen övcsattal találkozhatunk az üzletekben. A fiatalok akár kedvenc mesehősük arcképét vagy kedvenc márkájuk logóját is magukon hordhatják. Egy hivatalos vacsoraestre inkább egy csillogó kövekkel kirakott vagy visszafogott díszítésű, nemesfémből készült csat a legjobb választás. A stílusok széles palettáján minden alkalomra megtalálhatod a tökéletes övcsatot.

Ha kedvet kaptál egy új taggal bővíteni az övtáradat, csak kattints a Lifefashion.hu-ra, ahol óriási Tommy Hilfiger akciónkban gyönyörű öveket is találsz!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.