Bájjal telt idomok - Heti trendjelentés a vörös szőnyegről

Anne Hathaway színésznő nadrág dekoltázs plus size vörös szőnyeg Batman sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
E heti összeállításunkból kiderül, hogy a tervezők mellett a sztárokat is hatalmába kerítette a "vállalkozó szellem", nemcsak formák és színek, de már a női idomok terén is. Ismét górcső alá kerültek a dekoltázsok, és végül az is kiderült, hogy legatyásodni nagyon is menőnek számít ebben a szezonban.

Bájjal telt idomok

A kifutók után a vörös szőnyeget is célba vette az új szellem, a "plus size". Ugye emlékszel még olyan drámai töpörödésekre, melyek egy szempillantás alatt magukra vonták a sajtó figyelmét? Nem is beszélve a notórius jojó-diétázókról, akik hol tündérmesébe illő vonalakkal, hol jó pár plusz kilóval léptek a közönség elé. Legyen az ok egy filmszerep vagy a magánélet, de több híresség is legendás ingázó: Mariah Carey, Janet Jackson, Renée Zellweger és még folytathatnánk a sort. Akadnak azonban olyanok is, akik fittyet hányva az esetleges kritikákra, bátran vállalják telt idomaikat. Molly Tarlov, az egyre népszerűbb sorozatsztár egy közkedvelt összeállítás mellett döntött: lenge blúz, farmersort és mindez némi ocelotmintával fűszerezve. Frenchie Davis énekesnőt szintén a safari motívum ragadta meg, lényéből irigylésre méltó energia sugárzik. Míg Abby Lee Miller egy visszafogottabb kombinációra voksolt, talpig feketében pózolt a kamerák előtt. Ők láthatóan elfogadták adottságaikat, kollégáik előtt pedig úttörő példával járnak.

AFP
AFP

Dekoltázs-variációk

A dekoltázs téma úgy tűnik, örök. Tervezők és stylistok hada tevékenykedik azon, hogy az öltözékek egyik legbecsesebb és egyben legkényesebb területét, a mellkivágást a lehető legínycsiklandozóbban tálalja. Munkájuk gyümölcsének mi más lehetne a fokmérője, mint az elismerő pillantások garmada. Anne Hathaway hófehér estélyi ruhája, amit A sötét lovag: Felemelkedés című Batman-film bemutatóján viselt, különleges mell- és hátkivágásával és a légies sziluettel ékes példája a "tálalás" tökéletes módjának. Akad olyan is, aki inkább a rafinált dekoltázsra és megoldásokra voksol, ahogyan Zoe Kravitz is tette. Ő édesapjához, Lenny Kravitzhez hasonlóan a merészebb stílus híve. Courtney Hansen azonban nem bonyolította túl ezt a kérdést: meglehetősen mély dekoltázzsal pózolt egy olyan öltözékben, mely még a strandon is némi pironkodásra adhatna okot.

AFP
AFP

Kötelező darab: a nadrág

Mindegy, hogy bő, szűk, vagy éppen színes, a fő, hogy két szára legyen. Úgy tűnik, még a hőség sem állhat útjába a nadrágok térhódításának. A sztárok olyan darabokban mutatkoznak, melyek az egykori merev és unalmas nadrágkosztümön már mesze túlmutatnak. A palettán a kissé bizarr fazonoktól kezdve egészen a klasszikus szabásúakig, mindent megtalálunk. A jelek szerint minden alkalomhoz és alkathoz megtalálható egy megfelelő nadrág. Angie Martinez, a tengerentúl egyik legismertebb rádiós személyisége is biztosra ment szettjével: testhezálló nacija verhetetlen. Tracy Ryerson egy kalandosabb darabban pózolt: oldalzsebes bőrnadrágja meglehetősen figyelemre méltó, és még a vörös szőnyegen is megállja a helyét. A legformabontóbb megoldás azonban kétségtelenül Whitney Mixter összeállítása: ő a nyár neon-őrületét öltötte magára nadrág formájában.

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.