Te emlékszel még Huncutkára? A '90-es évek gyereksztárja kisfiúnak adott életet - Fotó

szülés Huncutka Alisan Porter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban a harmincegy éves Alisan Porter, a Huncutka című sikeres vígjáték hősnője kisfiúnak adott életet.

AFP
AFP


A színésznőnek 1991 óta rengeteg rajongója van - ekkor tűnt fel ugyanis a fürtös hajú, bűbájos Huncutka szerepében. Mára a gyereksztárból felnőtt nő lett, aki a napokban világra hozta első gyermekét. A sztár kisfia, Mason Los Angeles-ben született, édesapja pedig Aliasan férje, Brian Autenrieth. Nem a pici Mason az első baba a családban - Brian-nek van már egy kislánya, Cassie az előző kapcsolatából.

Twitter
Twitter

"Mason Blaise Autenrieth picit több, mint három kilóval és ötven centivel született. Már most imádjuk őt" - írta a közösségi oldalán a boldog édesanya, aki már fel is tett kisfiáról képeket az internetre. Az egyik fotón a kis Mason mostohanővére karjaiban van - igazán bűbájos együtt a két csemete. Alisan egyébként hosszú barátság után ment feleségül Brian-hez márciuisban, egy kaliforniai birtokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.