Tom Cruise beindult: perrel válaszol a róla szóló hírekre

válás Suri Cruise ügyvéd Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Cruise-nak elege lett a válása körüli pletykákból és hazugságokból.

Tom Cruise ügyvédje nem teketóriázik: beperli azokat a bulvárlapokat, melyek a színész kiváló apaságát kérdőjelezik meg. A múlt héten Bert Fields ügyvéd már megkezdte a ténykedését a népszerű National Enquirer magazin ellen, amely címoldalán például az szerepelt, hogy Katie-nek a "horror házában" kellett élnie Tommal. A Life and Style magazinban pedig a napokban egy cikk arról szólt, hogy Tom elhagyta kislányát, Surit. Ez a cikk azért sem lehetett igaz, mert a lap azután jelent meg, miután Cruise átszelte Amerikát, csakhogy az Oblivion című filmjének forgatási szünetében a hatéves gyermekével lehessen.

AFP
AFP

A napokban a magazin meg is kapta azt a levelet, melyben az általuk leírtakat szemenszedett hazugságnak titulálja az ügyvéd, aki azt is leírta, Tom a múlt hétig az ország másik végén forgatta a filmjét, de ennek ellenére minden nap beszélt a kislányával telefonon. "Tom jelenleg Surival van, már vele volt azelőtt is, mielőtt leírták a hazugságaikat. Tom imádja a lányát, és sosem hagyná el" - vallotta a dörzsölt ügyvéd. Ha pedig bebizonyosodik, hogy a lapok megpróbálták befeketíteni a világsztárt, akkor nem fogják megúszni a vélhetően jelentős büntetést.

Dobó Kata: "Ilyet csak a legrosszabb anyák követnek el"http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120718-dobo-kata-ilyet-csak-a-legrosszabb-anyak-kovetnek-el.htmlEltűnt gyerekek: 14 000 kiskorút kerestek tavaly hazánkban - Mi áll az eltűnések mögött?http://www.life.hu/anyaskodj/20120718-eltunt-gyerekek-14-ezer-kiskorut-kerestek-tavaly-hazankban-mi.htmlÉdes fotó Jessica Simpson kéthónapos kislányáról - Így sziesztázik a kertbenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120717-edes-foto-jessica-simpson-kethonapos-kislanyarol-igy-sziesztazik-a.htmlAnyagi okok miatt elköltöztette gyermekeit Bagosi Alexa, az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120716-anyagi-okok-miatt-elkoltoztette-gyermekeit-bagosi-alexa-az-xfaktor-enekese.htmlKire ütött a gyerek? 5 jel, amire nem érdemes alapoznihttp://www.life.hu/anyaskodj/20120716-kire-utott-a-gyerek-6-jel-amire-nem-erdemes-alapozni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.