Instant divattipp: Hat nyári ruha, amit esküvőn is viselhetsz - lelőhelyek és árak

fashion week esküvő ruha nyári ruha Nyár vendég
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy vendégként mit viselsz az esküvőn, függ többek között a helyszíntől és az esküvő stílusától is. Ma már általában nem várják el, hogy kisestélyiben, koktélruhában vagy kosztümben jelenjen meg a násznép, megteszi egy csinos nyári ruha is, amelyet a különleges kiegészítők tehetnek alkalmivá. Van azonban egy aranyszabály, amit mindig érdemes betartani.

Bármilyen esküvőre is vagy hivatalos: a menyasszonyt tilos túlöltözni, az az ő napja. Éppen ezért a túl kihívó, túl csillogó, túl feltűnő darabokat viseld egy nyári bulin, ne pedig esküvőn. A fehér darabokat mellőzd, ez a szín még mindig a menyasszonyt illeti. A fekete, ami a mi kultúránkban a gyász színe, túl komor egy ilyen eseményhez. A fekete alapon mintás darabok viszont már szóba jöhetnek, ahogy az olyan sötét színek is, mint a sötétkék, a szürke, a barna. Tökéletes választás lehet egy pasztellszínű vagy vibráló, vidám színű ruha. Arról nem is beszélve, hogy az utóbbiak mellett nagyon jól mutatnak a fémszínű kiegészítők, amelyek elegánssá teszik a megjelenést. A feltűnő színek közül egyedül a piros a tabu, amelyet még mindig nagyon sok menyasszony választ a menyecskeruhája színének. Ennyi kitétel ellenére is több olyan nyári ruhát találtunk, amelyeket akár eküvőn is viselhetsz.


Kattints a képre a ruhákért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.