Megvan a tökéletes arc titka - Plasztikai műtét nélkül is gyönyörű lehetsz

torna érdekesség Japán arc ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A japánok szerint plasztikai műtétek nélkül is lehet tökéletes, ránctalan, hamvas orcánk.

Tipp! Vásárolj akciósan és próbálj a fotelből! Hétről hétre új árengedményekkel vár a Lifefashion.hu!



Ehhez viszont egy dolog mindenképp szükséges: egy szájedző gumiszerkentyű. Hogy mi ez pontosan? Az egyik japán oldal ajánlja azt a vastag, száj formájú gumit, mellyel már napi három perc edzés segíthet abban, hogy arcizmaink rugalmasak maradjanak és kevesebb ráncunk képződjön. Az útmutató szerint, ha minden nap a szánkba vesszük a furcsa gumieszközt, és az ajkainkkal o és á betűket formálunk, az pompás hatással lesz az arcunkra. Ebben van igazság, hiszen az arctorna bizonyított ellenszere a bőr öregedésének, de ez a gumiszáj kissé bizarrnak tűnik.

Forrás: japantrendshop.com
Forrás: japantrendshop.com

A japán oldalt böngészve ráleltünk még egy-két érdekességre: többek között egy olyan orrszerkentyűre, melyet naponta húsz percig viselve igazán szép, pisze orrunk lehet egy idő után. Hasonló funkciókkal találtunk még lepkés orrcsipeszt is, sőt, ráleltünk még olyan arcpárnácskákra, melyektől kisebb és kifinomultabb lesz ar orcánk. A lényeg az, hogy a japánok hisznek ezekben - itthon azért remélhetőleg nehezebb rávenni az embereket az efféle badarságokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.