Újabb olimpiai formaruha-botrány - A sportolóknak sem jön be a szerelés

formaruha Spanyolország sportoló ruha olimpia botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olimpiai formaruhák nem csak nálunk verték ki a biztosítékot. A sportolók a közösségi oldalaikon kritizálják a ruhadarabokat.

Az olimpiai formaruha hatalmas botrányt kavart nálunk, de a hírek szerint Anglia és Amerika lakosai sem szereti az olimpikonoknak tervezett ruháikat, legutóbb pedig Spanyolországban tört ki kisebb botrány a sportolók szerelése miatt. A versenyzők szerint egyszerűen ocsmány a nekik tervezett narancspiros összeállítás. Szó se róla, tényleg elég furcsára sikeredtek az orosz márka, a Boscoa darabjai.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

Saúl Craviotto (balra) és Alex Fabregas

A ruhák körüli botrány akkor robbant ki, amikor a spanyol aranyérmes kenus, Saúl Craviotto feltett magáról egy képet a közösségi oldalára a következő felirattal: ,,Otthon vagyok és épp az olimpiai ruhámat próbálom. Jobb, ha nem mondok semmit, ezt inkább rátok hagyom!" Egy nappal később pedig Alex Fabregas gyeplabdás is hasonlóképp kommentálta a saját ruháját. Mindenesetre most már kár ezen aggódni, hiszen órákon belül elkezdődik az olimpia.

Tipp! Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!



Átalakítunk! Ellenállhatatlan nő lett a visszafogott Gizushttp://www.life.hu/legytrendi/20120724-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlSztárgardrób: Harcsa Veronikahttp://www.life.hu/legytrendi/20120723-divat-sztar-kedvenc-ruha-sztargardrob-harcsa-veronika.htmlA kiegészítők királya: az öv - Találd meg a hozzád illőt!http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20120719-a-nyari-kiegeszitok-kiralya-a-divatos-es-praktikus-ov-.htmlDivatbotrányok: Elhízott lúzer srácból pillanatok alatt szexszimbólum lett Marc Jacobshttp://www.life.hu/legytrendi/20120719-marc-jacobs-botranyos-atalakulasa-luzer-sracbol-pillanatok-alatt-szexszimbolum.htmlÁlomszép menyasszony lett Palvin Barbarahttp://www.life.hu/legytrendi/20120718-alomszep-menyasszony-lett-palvin-barbara.htmlInstant divattipp: Hat nyári ruha, amit esküvőn is viselhetsz - lelőhelyek és árakhttp://www.life.hu/legytrendi/20120720-6-divatos-nyari-ruha-amit-eskuvon-is-viselhetsz-lelohelyek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.