Vidámpark kedvezmény kártya - Megéri benézni!

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legutóbbi látogatás óta mást sem rajzol a gyerek, csak óriáskereket? Le sem szállhattatok a Hullámvasútról? Azóta rágja a füled egy újabb napsütéses, olvadó fagyis, soha véget nem érő élményáradatért a Vidámparkban?

Forrás: Budapesti Vidámpark Zrt.
Forrás: Budapesti Vidámpark Zrt.

Nem kell többé nemet mondani a csillogó szemekkel felvezetett érveknek, hiszen a Vidámpark kedvezménykártyája már az első látogatás után kiváltható és akár 50%-kal is könnyíthet a szórakozásra szánt kereten. Most tényleg igaz a mondás, hogy a több, lehet kevesebb! Ráadásul így nem csak az élvezeteket, hanem a kedvezményeket is halmozhatja az egész család. Sőt, ha a sorbanállást is szeretnétek elkerülni, akkor érdemes online megvásárolni a belépőjegyeket. Jogos a kérdés, hogy akkor is igényelhető a kedvezménykártya? Hát persze - manapság már minden elintézhető az interneten!

Ha ezen túl vagytok, és beléptek a Parkba, ott több mint 60 játék, napközis nyelvtábor és programok széles tárháza vár a kicsikre, de születésnapi buliknak is akad hely a Dzsungel Meseparkban.

Persze anyunak-apunak sem kell feltétlenül otthon ülni a fürdés - esti mese - altatás kimerítő Bermuda-háromszöge után. Ha bírjátok még szusszal, akkor belőletek is előjöhet a gyerek és felszállhattok, ha leszállt az éj a Vidámparki Éjszakák fényárban úszó játékaira. Immár csütörtöktól szombatig minden este, a megszokott nyitva tartáson túl ereszthetitek ki a fáradt gőzt, és érezhetitek újra gyermeknek magatokat. Ha pedig egy kis adrenalin-lökettel dobnátok fel az estét, érdemes ellátogatni a Túlvilág Kapujába, ahol a borzongás, rettegés és a félelem együttes érzése tárul elétek. Ezen a nyáron extra horror utazásban lehet részetek! Vigyázat - belépés csak saját felelősségre!

Mostanra már biztosan kijelenthető: Budapest legvidámabb parkját mindegy milyen apropóból keresik fel a szórakozni vágyók, mert mindenki garantáltan megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási formát. Érdemes felfedezni a Vidámpark ezer arcát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.