Buday Péter főzés túrós csusza illúzió webszakács hét receptje gasztro főétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eheti nyertes receptünk egy kicsit különlegesnek mondható, de ne tévesszen meg senkit, nagyon finom!

Túrós csusza illúzió

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=DH3o1bBMni3BEKrR


1 db jégsaláta
2 dl tejföl
2 evőkanál étolaj
12 dkg főtt császárszalonna
1 csomag újhagyma
1 db kaliforniai paprika

frissen őrölt bors
1 szál rozmaring

15 dkg cukkíni
20 dkg paradicsom
15 dkg padlizsán

A császárszalonnát étolajban kisütöm töpörtyűnek. Keverőtálba teszem a tejfölt beleszűröm a szalonnából kiolvadt zsiradékot a tejfölbe. Megborsozom és újhagymát vágok bele vékony karikákban. Kaliforniai paprikát kicsi kockákra vágok és összekeverem a szalonna töpörtyűvel. A jégsalátát ujjnyi csíkokra vágom, mintha szélesmetélt lenne, majd a szalonnás tejfölbe beleszórom, és összekeverem. A maradék ízesített olajban sütök vastagabb szelet paradicsomot, cukkínit és padlizsánt. Megsózom, megborsozom és sütök benne egy kis rozmaringot is. Tálaláskor a salátára szórom, a kaliforniai paprikával kevert szalonna pörcöt, és ráhalmozom a sült zöldségeket.


További receptekért nézd meg a Recept oldalunkat, a Webszakácson !
Ízlett a recept, de mégis máshogyan készítenéd el? Más ételeket tennél ki, vagy éppen hiányolsz valamit? Írd meg nekünk, és ha elnyeri tetszésünket, akár a Te receptedet is leforgatjuk és megjelenítjük a rovatban!
Címünk: receptek@life.hu
Várjuk ötleteiteket, javaslataitokat!

A hét receptje: zöldséges marhatekercshttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120720-a-het-receptje-zoldseges-marhatekercs-webszakacs-recept-leves-webszakacs-ezzsir.htmlA hét receptje: Roston sült füstölt sajthttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120713-a-het-receptje-roston-sult-fustolt-sajt.htmlA hét receptje: Zöldséges gazpachohttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120626-a-het-receptje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.