hajfesték hajformázás smink Pamela Anderson sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Pamela Anderson egy igen érdekes módját választotta a hajformázásnak.

Ki ne emlékezne még a Keresd a nőt! című nagysikerű vígjátékban arra a vicces részre, amikor Cameron Diaz hajába véletlenül sperma kerül, amitől igen mókás lesz a hősnő frizurája. Legutóbb, amikor Pamela Anderson a vörös szőnyegen megjelent, az ő haja is hasonlóan viccesre sikeredett. Reméljük, ő nem a kedvese segítségét kérte a hajformázáshoz.

AFP
AFP

Pamela egyébként nem nézett ki túl jól a Beverly Hills-i rendezvényen. Bár alakja a mai napig irigylésre méltó, sminkelni még mindig nem tud, és negyvenöt éves létére olyan füstös szemet sminkel magának, mint egy buliba induló húszéves. Ő biztosan nem tudja, hogy a kevesebb több, pedig a szép arcához egy finom, láthatatlan smink sokkal jobban passzolna!

Íme az ominózus hajformázó jelenet a Keresd a nőt! című filmből:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=REvOeBSMlzXr2MY2

Viszlát alapozó! Helló fényvédős hidratáló! - Így sminkelj nyáronhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120603-viszlat-alapozo-hello-fenyvedos-hidratalo-igy-sminkelj-nyaron.htmlA legszebb sminkek barna szemhez - Ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120221-a-legszebb-sminkek-barna-szemhez-ahogy-a-sztarok-csinaljak.htmlA legszebb sminkek kék szemhez - Ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120213-a-legszebb-sminkek-kek-szemhez-ahogy-a-sztarok-csinaljak.htmlA legszebb sminkek zöld szemhez - Ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120207-a-legszebb-sminkek-zold-szemhez-ahogy-a-sztarok-csinaljak.htmlNem színes, nem ragad: Sminkelj úgy, hogy a pasidnak is tetsszen!http://www.life.hu/szepulj/smink/20111109-nem-szines-nem-ragad-sminkelj-ugy-hogy-a-pasidnak-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.