fashion week szőrtelenítés London trendi olimpia hónalj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olimpiai közvetítések alatt nehezünkre esik csak és kizárólag a sportolók teljesítményére figyelni, főleg, ha olyan kérdéssel találjuk szembe magunkat, amelyet érdemes nem csak a szerkesztőség szintjén megvitatni. Mi például naivan azt hittük, 2012-ben minden férfi csupasz, aki a tornacsarnokba becsekkol. Jó nagyot tévedtünk.

Nem mintha kifejezetten és kizárólag szőrtelen hónaljú férfiakra vágynánk. Nem reprezentatív, kérdőíves felmérésünk szerint tízből négy nő bukik a csupasz hónaljú pasikra, hárman a szőröset szeretik, de közülük egy valaki csak akkor, ha az rendszeresen karban van tartva. Hárman voksoltak arra, hogy nekik teljesen mindegy, milyen a férfi hónalja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre még több hónaljért!

Valamiért automatikusan azt vártuk, csupaszra borotvált hónaljakkal találkozunk majd a világ egyik legnézettebb eseményén is. A nemzetekkel kapcsolatban nem vonnánk le következtetéseket, hiszen az angol sportolók között is vannak, akik borotválva érkeztek, mások fazonírozottan kerültek a korlátra vagy a talajra. Ugyanígy a koreaiak között is vannak, akik gyantáztatnak, de ott vannak a sportvilág Julia Robertsei is, akiket nem zavar, hogy több millió ember látja, mekkora bozontot képesek növeszteni. Alapjáraton nincs baj a szőrös hónaljjal, a kérdés inkább az, miért csodálkozunk rá arra, ami nyolc-tíz éve még téma sem lett volna.

Napi hím: Íme az olimpia legszexisebb félistenehttp://www.life.hu/life/galeria/20120730-lifenight-napi-him-nagyon-szexis-a-francia-uszo-camille-lacourt.htmlFormaruhák a Londoni olimpia nyitóünnepségérőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20120728-formaruhak-a-londoni-olimpia-nyitounnepsegerol.htmlA legjobb és a legrosszabb formaruhák az olimpia megnyitójánhttp://www.life.hu/legytrendi/20120728-olimpia-es-divat-a-legjobb-es-a-legrosszabb-olimpiai-formaruhak.htmlMichelle Obama "leöltözte" Katalin hercegnőt az olimpiai fogadásonhttp://www.life.hu/legytrendi/20120727-olimpia-es-divat-michelle-obama-divatos-es-trendi-ruhaja.htmlÚjabb olimpiai formaruha-botrány - A sportolóknak sem jön be a szereléshttp://www.life.hu/legytrendi/20120725-ujabb-olimpiai-ruha-verte-ki-a-biztositekot.htmlHerczeg Zoltán szerint katasztrófa és ciki az olimpiai magyar formaruhahttp://www.life.hu/legytrendi/20120713-herczeg-zoltan-szerint-katasztrofa-az-olimpiai-magyar-formaruha.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.