Ez aztán a pompás otthon! Íme az állapotos színésznő mesebeli birtoka

luxus birtok Reese Witherspoon lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reese Witherspoon nem aprózza el! Végre megmutatja pompás otthonát, ahol tavaly hozzáment kedveséhez, a magyar származású Jim Toth-hoz.

Reese és a családja luxuskörülmények között élnek a mesés Ojai-i birtokon. A Los Angeles északi részén található ranch volt a színésznő második esküvőjének helyszíne - ide bátran beengedte a szűk családot és a barátokat.

Forrás: ElleDecor
Forrás: ElleDecor

A Libbey Ranch 1923-ban épült, és a neves építész, Wallace Neff tervezte. Itt játszódott az 1937-es A kék hold völgye című film is. Reese, Jim és a két gyerek, Ava és Deacon ezen a birtokon töltenek szinte minden hétvégét és ünnepet. Ez nem is csoda, hiszen uszoda is van itt, sőt, lovagolni is lehet, a vendégházban pedig bármikor megszállhat egy jó barát vagy a nagyszülők. A hétholdnyi terület hatalmas, így nem él zsúfoltan a kis család.

Forrás: ElleDecor
Forrás: ElleDecor

Reese azért is imádja a birtokot, mert a fiatalkori, vidéki életére emékezteti őt: "Mindig is szerettem volna, hogy a gyerekek is átéljék azt, amit nekem volt szerencsém - hogy piszkosak legyenek az udvaron, és állatokkal játszhassanak egész nap. Számomra felüdülés itt lenni, mert itt kipihenhetem magam. Amint átérek a kocsival a kapun, máris megnyugszom. A telefon nem csörög éjjel-nappal, és internetezni sem tudok itt" - vallja Reese, akinek kedvenc helye a házban a mesés kandalló.

A legújabb pletykák szerint a birtokon mostanában Robert Pattinson vendégeskedik. A szépfiú jóban van Reese-zel közös fimjük, a Vizet az elefántnak című mozi forgatása óta, és magánéleti válsága miatt Rob most a nyugalom szigetén, az Ojai-i birtokon pihen.

Íme VV Éva eddig titkolt barátja - A fiú főz, mos, takarít kedvesérehttp://www.life.hu/hazitunder/20120730-ime-vv-eva-eddig-titkolt-baratja-a-fiu-moz.html5 megbízható, házhoz szállítós hely Budapestenhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120725-5-megbizhato-hazhozszallitos-hely-budapesten.htmlHogyan csinálja? Luxusszállodában pihen az adócsalással vádolt Győzikehttp://www.life.hu/hazitunder/20120728-luxusszallodaban-nyaral-az-adocsalassal-vadolt-sztar.htmlGyümölcsös, krémes finomságok, sütés nélkülhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120726-sutes-nelkuli-sutemenyek-gyumolcsos-kremes-finomsagok.htmlBabát szeretnél? Segítsd elő a gyermekáldást a feng shuivalhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120725-szerelem-es-csalad-teruletenek-erositese-a-feng-shuival-a-gyermekaldasert.htmlElhagyta az országot az X-Faktor sztárja! Családjával együtt külföldre költözötthttp://www.life.hu/hazitunder/20120725-csaladjaval-egyutt-kulfoldre-koltozott-shodeinde-dorka-az-xfaktor-sztarja.htmlMutatós dekorötletek a fürdőszobába, ha albérletben lakszhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120724-mutatos-dekoracios-otletek-a-furdoszobaba-ha-alberletben-laksz.htmlMilliókat bukott Plazmahttp://www.life.hu/hazitunder/20120723-milliokat-bukott-plazma.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.