Borzalmas ruha egy bombatestű nőn - Nagymama függönye ihlethette Bar Refaeli kezeslábasát

modell Twitter szexi Bar Refaeli csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bar Refaeli modell egy igen különleges képet mutatott rajongóinak a közösségi oldalán.

A modellt egy fotózásra tetőtől talpig csipkébe öltöztették. A kicsit kényelmetlennek tűnő szett nagyon tetszett Leonardo DiCaprio exének, aki azonnal megosztott egy képet magáról a közösségi oldalán. A fekete kreáció igazán figyelemfelkeltő, különösen a szép izraeli modellen, hiszen Bar nőies alakja tényleg kifogástalan.

www.twitter.com
www.twitter.com

A ruha azonban önmagában igen érdekes - nekünk fogalmunk sincs, mégis milyen alkalomra lehet viselni egy efféle extrém kreációt. Az azonban biztos, hogy Lady Gaga a képek láttán azonnal szólt az asszisztensének, hogy szerezzen be egy éppen ilyen csipkecsodát, mert ez rajta is pompásan festene.

Átalakítunk! Latin díva lett Brigibőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120731-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlA nőket vetkőztetik, a férfiakat takargatják a londoni olimpiánhttp://www.life.hu/legytrendi/20120730-olimpia-es-divat-a-nok-falatnyi-bikiniben-versenyeznek-a-ferfiak.htmlInstant divattipp - Imádnivaló kiegészítők a londoni olimpia jegyébenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120730-olimpia-es-divat-imadnivalo-kiegeszitok-a-londoni-olimpia-jegyeben.htmlMinden eddiginél rémesebb ruhában vezetett híradót Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/legytrendi/20120731-divat-trend-minden-eddiginel-remesebb-ruhaban-vezetett-hiradot-varkonyi-andrea.htmlA trendi megjelenés kulcsa: a karóra - Válaszd a stílusodhoz illőt!http://www.life.hu/legytrendi/20120727-divatos-es-trendi-kiegeszito-a-szep-karora-valaszd-a.htmlDurva bakit vétett a népszerű divatház - Eltüntették a modell egyik testrészéthttp://www.life.hu/legytrendi/20120727-kiretusalta-a-modell-terdet-a-nepszeru-divathaz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.