Így hódít az Alkonyat sztárja - Heti trendjelentés a vörös szőnyegről

fashion week Ashley Greene a nap cikke Kelly Rowland ruha vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heti összeállításunkból kiderül, hogy mely színkombináció az, amely időről időre megihleti a tervezőket és meghódítja a hírességeket. Beszámolunk rendkívül mutatós és formabontó divattippekről, továbbá néhány igencsak szűkre szabott darabról is.

Unalmas volna?!

A vörös és fekete unalmas volna? Kizárt! Ez egyike a verhetetlen párosításoknak, melyek a tervezőket is időről időre megihletik. Nem csoda, hogy a vörös szőnyegre is dögös kisfeketékben és bíborszínű koktélruhákban érkeztek a sztárok. Serinda Swan már-már zavarbaejtő ruhadarabja valósággal újraértelmezi a kisfekete fogalmát. Csodás hátmegoldás, könnyed és légies sziluett jellemzik azt a huncut, nyári overált, amit egy szemrevaló szandállal és vörös rúzzsal tett tökéletessé. Persze megeshet az is, hogy a kisfekete nem bizonyul olyan briliáns választásnak. Brittny Gastineau, az Egyesült Államok népszerű televíziós személyisége, feltehetően biztosra kívánt menni. Ennek azonban az lett az eredménye, hogy a hölgy elveszett a haj- és ruhazuhatag alatt. Mindez azonban korántsem mondható el az ismert énekesnő összeállításáról. Kelly Rowland fodrokkal megspékelt ruhája az aranyszegélyes, fekete kistáskával egyike a hét tökéletes kompozícióinak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Formás megoldások

A formabontó kiegészítőkről és a zseniális megoldásokról ódákat tudnánk zengeni. Leszögeznénk, nem is hiába! Olykor egy-egy remek ötlet, egy-egy kiegészítő szárnyakat adhat ruhatárunknak. A színésznő, Renee Olstead öltözékét a rockabilly stílus ihlette, frizuráját ocelot mintás kendővel dobta fel, amely nemcsak praktikus megoldás, hanem rendkívül mutatós is. Ally Maki amerikai színésznő összeállításának csúcspontja mókás kis retikülje. Kétségtelen, hogy nem a leghasznosabb része a toalettnek, de vitathatatlanul látványos.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sabrina Thompson a klasszikus megoldásokhoz nyúlt, de a kissé decens öltözéket jó néhány karkötővel, egy hatalmas nyakékkel és színes laptáskával turbózta fel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szűkre szabva

Úgy tűnik, trópusi hőség ide vagy oda, a hírességek még ebben az évszakban sem a lenge darabok pártján állnak. Előszeretettel viselnek szűkebbnél szűkebb, a testükre tapadó holmikat, melyek talán kevésbé kényelmesek, de annál dekoratívabbak. Gabriell Wortman testhezálló pasztell ruhájához kísérőként fekete kalapot választott, míg Ashley Greene, az Alkonyat sztárja a teljes színharmóniára törekedett. A színésznő, Judi Shakoni pedig grafitszürke összeállításához mustárszín magas sarkúba bújt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.