Brutálisan néz ki! - Vajon miért hanyagolja el magát teljesen a sztárcsemete?

Kelly Osbourne lila smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelly Osbourne nemrég förtelmes külsővel hagyta el a szállodát, ahol lakott.

Az Osbourne família oszlopos tagjáról a napokban egy igen döbbenetes kép készült: Kelly gyakorlatilag egy pizsamára emlékeztető ruhában, élénklila hajjal és smink nélkül hagyta el a szállodát. A celeblány szörnyen festett, és látszott, nem is aludt mostanában túl sokat. Vajon miért hanyagolja el magát a sztár?

Northfoto
Northfoto

Kelly pár hete már tett fel egy smink nélküli képet a közösségi oldalára, de azon közel sem így festett a lila hajú lány. Vajon mi az oka a radikális változásnak? Talán magánéleti válság miatt hanyagolja el ennyire a külsejét a híresség, vagy csak nem volt kedve reggel kikelni az ágyából?

Összeállt a The Voice mesternégyese?http://www.life.hu/legykepben/20120803-the-voice-caramel-malek-andrea-somlo-tamas-es-mezo-misi.htmlAz ismert magyar énekesnő őszintén beszélt titkairól - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120502-balazs-klari-titkolja-korat-es-cafolja-a-hireszteleseket-szepeszeti-beavatkozasairol.htmlCuba Gooding Jr.-nak bíróságra kell mennie agresszív viselkedése miatthttp://www.life.hu/legykepben/20120802-botrany-new-orleansban-cuba-gooding-jr-oscar-dijas-szinesznek-birosagi.htmlCsúnyán összeverekedett a két szexi színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120801-emlekmas-mozi-jessica-biel-es-kate-beckinsale-verekedett-egymassal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.