Victoria Beckham akár egy ötödik gyereket is szívesen vállalna férjével

David Beckham terhesség babavállalás szülés Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham négy gyermek édesanyja, de néhány napja arról mesélt, nincs kizárva, hogy még egy babát vállal férjével, David Beckhammel.

Victoria élete igazán sűrű: négy gyermek mellett támogatja focista férjét, David Beckhamet, és ezen kívül minden ruhakollekciója hatalmas sikert arat. A harmincnyolc éves sztármama tavaly szülte meg a legkisebb csemetéjét és egyben első lányát, Harpert. Victoria könnyen viselte a babavárást, a szülés után szinte napok alatt visszanyerte eredeti súlyát, így nem csoda, ha nemrég egy vele készült interjúban meglepő választ adott arra a kérdésre, akarnak-e még gyermeket.

AFP
AFP

"Sose mondom, hogy soha, ha szóba kerül egy újabb baba, bár igen sűrű a menetrendem - karrier, család, elfoglalt férj" - vallotta Mrs. Beckham. Ezek után az sincs kizárva, hogy még mielőtt betölti a negyvenet, Victoria és David összehoznak még egy kis Beckham babát...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.