Ilyen profi alsóneműváltást még sosem láttunk. Egy cseh olimpikonlánynak és egy szemfüles operatőrnek hála az egész világ megtanulhatja, hogyan kell több millió ember előtt bugyit cserélni.

A jelek szerint nem szívbajos a cseh hétpróbázó olimpikon, Eliska Klucinova. A fiatal lány két szám között bugyit cserélt, amiben még semmi rendkívüli nem volna, ám nem fáradt azzal, hogy oda-vissza szaladgáljon az öltöző és a pálya közt: fogta magát és a nyolcvanezres, telt házas stadion szeme láttára, a pálya szélén váltott alsóneműt - írja az Origo.

Az akciót lekapta egy szemfüles operatőr, aki - rendkívüli témaérzékenységről tanúbizonyságot téve - ahelyett, hogy diszkréten odébbsvenkelt volna, komótosan közelíteni kezdett a sportolóhoz. Így a stadion nézőin kívül több millió ember láthatta az irigylésre méltó precizitással végrehajtott produkciót. Klucovina erre már azért egy kicsit zavarba jött, de egy törülközővel eltakarta magát és egy profi magabiztosságával folytatta a mozdulatsort. Tanulhatnánk tőle!

 

Instant divattipp - Imádnivaló kiegészítők a londoni olimpia jegyébenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120730-olimpia-es-divat-imadnivalo-kiegeszitok-a-londoni-olimpia-jegyeben.html Napi hím: Íme az olimpia legszexisebb félistenehttp://www.life.hu/life/galeria/20120730-lifenight-napi-him-nagyon-szexis-a-francia-uszo-camille-lacourt.html Megvan az első magyar olimpiai érem - Bronzérmes Csernoviczki Évahttp://www.life.hu/legykepben/20120728-megvan-az-elso-magyar-olimpiai-erem-bronzermes-csernoviczki-eva.html A legjobb és a legrosszabb formaruhák az olimpia megnyitójánhttp://www.life.hu/legytrendi/20120728-olimpia-es-divat-a-legjobb-es-a-legrosszabb-olimpiai-formaruhak.html Michelle Obama "leöltözte" Katalin hercegnőt az olimpiai fogadásonhttp://www.life.hu/legytrendi/20120727-olimpia-es-divat-michelle-obama-divatos-es-trendi-ruhaja.html