Rubint Rékának valószínűleg már tavasszal sem kellett aggódnia azon, hogyan mutat majd a bikiniszezonban. A csupa izom, háromgyermekes anyukáról nemrég kerültek fel fotók a hivatalos közösségi oldalukra.

"A szerelmeim" - ezzel a kommenttel tette ki Schobert Norbi a nevéhez fűződő márka közösségi oldalára feleségének és Zalán nevű kisfiának fotóját. A család jelenleg Törökországban időzik, ahol edzőtábort tartanak. A pihenőidő alatt Rubint Réka a kis Zalánnal pancsolt az egyik medencében. A barnára sült fitneszlady parányi, fodros bikinit viselt, amelynek színe még jobban kiemelte barnaságát.

www.facebook.com

Ezt a fodros fazont egyébként azoknak ajánljuk leginkább, akiknek pici a cicijük, mint például a világhírű Miranda Kerr idomai. A fodrok ugyanis ráerősítenek a kis formákra. Réka megengedhetne magának ennél kevésbé kebelkiemelő fazont is.

Rubint Réka mindig terhesen érkezik haza a nyaralásból?http://www.life.hu/legykepben/20120711-rubint-reka-mindig-terhesen-erkezik-haza-a-nyaralasbol.html Baleset érte Rubint Réka kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120323-baleset-erte-rubint-reka-kislanyat.html Mindenkit meglepett Rubint Réka: "Új szerelmem van"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110813-vv-gigi-sp-vv-beci-vv-jerzy-forro-hangulat.html Már egy hónapos Rubint Réka kisfia - Fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110408-rubint-reka-kisfia-zalan.html