"Mióta leálltam az anyatejről, azóta diétázom" - Így harcol Csomor Csilla a kilókkal

diéta színésznő torna vitorlázás Csomor Csilla tudatos étkezés egészséges életmód golf Ez Zsír! fogyókúra mozgás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori sztárjának saját bevallása szerint nem tudunk olyan diétát mutatni, amit még ne próbált volna ki. Csilla nagyon fegyelmezetten él, tudatosan figyel az étkezésére és rengeteget sportol. Régebben kosárlabdázott, kézilabdázott, táncolt, de egy baleset miatt a dinamikus sportokról le kellett mondania. Ám ma is van két kedvenc sport, amit hétvégén és hétközben is űz - nem véletlenül karcsú a dereka a népszerű színésznőnek.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=YTSUKCNK9UYj6715

Figyelem!

Ez zsír! a tévében is!

Ez zsír! magazin minden szombaton 15:00-kor
Ismétlés: vasárnap 8:00 és hétfő 10:50

Ez zsír! miniműsorok folyamatosan a LifeNetwork műsorán!


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Xantus Barbara a harcosok diétájával tartja formában magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120711-xantus-barbara-a-harcosok-dietajaval-tartja-formaban-magat.htmlHujber Feri paleolit diétával tartja formában magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120704-hujber-feri-paleolit-dietaval-tartja-formaban-magat.htmlMajdnem 100 kilóról fogyott le Keleti Andihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120612-keleti-andi-90-kilorol-fogyott-le.htmlJáksó László: "Voltam már 76 és 98 kiló is"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120706-jakso-laszlo-voltam-mar-76-es-98-kilo-is.htmlKocsis Tibi nem volt mindig ilyen izmos - 20 kilót fogyott az X-Faktor előtthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120517-kocsis-tibi-duci-kisfiu-volt.htmlCaramel: "Nem éreztem jól magam 110 kilósan"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120717-caramel-nem-erezte-jol-magat-tulsulyosan-110-kilorol-fogyott-le.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.