Édesanyja okozta Michael Jackson halálát?

anyaság Michael Jackson orvos Conrad Murray végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A börtönből támadja Michael Jackson édesanyját és családját a sztár megöléséért négyéves büntetését töltő Conrad Murray orvos.

Az orvos szerint Jacko haláláért az édesanyja, Katherine a felelős, aki még a hagyatékát is átjátssza a férjének, akit Jackson korábban kizárt a végrendeletéből. Murray a The Sunnak adott interjút a börtönből: "Nekem nincs miért bocsánatot kérnem Katherine Jacksontól. Inkább neki kellene bocsánatot kérnie, mivel az ő lelkén szárad a fia halála. Neki kell elnézést kérnie, amiért nem volt a fia mellett, amiért soha nem volt olyan anyja, amilyenre Michaelnek szüksége lett volna" - vallotta Murray, aki az interjúban azt állítja, ő maga közelebb állt Jacko három gyermekéhez, Prince Michael I.-hez, Parishez és Blankethez, mint bárki a családból, beleértve a nagymamát is, akire Jacko végrendeletében a gyermekeit és vagyona kezelését bízta.

AFP
AFP

"Katherine cserbenhagyta a fiát, elárulta az unokáit. Az életjáradékának a nagy részét - amelyet a gyerekek nevelésére kap - átjátssza Joe Jacksonnak, annak az apának, aki kiskorában rendszeresen verte Michaelt. Jacko forogna a sírjában, ha tudná, hogy apja akár egy pennyt is lát az ő pénzéből" - idézi Murray-t a Blikk.

A Jackson családban egyébként nemrég komoly viszály robbant ki, aminek a kiindulópontja az volt, hogy a testvérek, Janet, Jermaine és Randy megtámadták az elhunyt világsztár több mint három éve érvényben lévő végrendeletét, amelyből mindannyiukat kizárta az énekes. A Jackson rezidenciára rendőrt kellett hívni, amikor Janeték magukkal akarták vinni a gyerekeket.

Nem rejtegetheti tovább: íme Jessica Alba kisebbik lánya, Havenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120806-nem-rejtegetheti-tovabb-ime-jessica-alba-kisebbik-lanya-haven.htmlBorostyán nyaklánc gyerekeknek: a természet ősi csodája vagy újabb költséges hóbort?http://www.life.hu/anyaskodj/20120806-borostyan-nyaklanc-gyerekeknek-fogzashoz-immunerositokent-valoban-hasznos.html40 ezer dollár a tandíj: ebbe az iskolába jár majd Suri Cruisehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120803-40-ezer-dollar-a-tandij-ebbe-az-iskolaba-jar-majd.htmlMennyibe kerül az óvoda? - A legfontosabb költségek és támogatásokhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120803-koltsegek-szocialis-tamogatasok-allami-es-magan-ovodaban-2012ben.html"Az ájulás szélén voltam" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120802-az-ajulas-szelen-voltam-igy-szultem-en.htmlEgy egyszerű eszköz, ami családokat és gyermekeket óv meghttp://www.life.hu/anyaskodj/20120802-a-jatek-mint-csaladepito-eszkoz-hatasa-a-gyermek-fejlodesere.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.