Instant szépségtipp: Egy aprócska trükk a hajaddal, hogy éveket fiatalodj

frufru frizura haj szépség tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha ősszel szeretnéd megújítani a frizurád, próbálkozz a frufruval! Nemcsak üdévé és frissé teszi a vonásaidat, hanem éveket fiatalít rajtad.

Nem csak a tavaszi szezonváltáskor érdemes megújulni - néhány új ruhát beszerezni, színekkel feldobni a színpalettát, vagy új frizurával beújítani. Ősszel legalább olyan izgalmas lehet ez a változás, főleg azért, mert a divatvilágban a szeptember az új év kezdete. Ha nem szeretnél teljesen átalakulni, akkor a legjobb megoldás, ha elmész a fodrászhoz és frufrut vágatsz magadnak. Addig, amíg ki nem próbálod, el sem hiszed majd, mennyire megváltoztatja a vonásaidat néhány, a homlokodba hulló tincs.

A csinos frufru ráadásul lágyabbá teszi a vonásaidat, az arcod üdébb és fiatalabb lesz. A tincsek sűrűsége, esése, hossza minden esetben más és más hatást eredményez, így akár egy hónap múlva máris teljesen más arcodat ismerhetik meg. A Life.hu összegyűjtötte a kedvenc frufrus sztárjait, hogy ötleteket meríthess az új frizurádhoz.

AFP
AFP

Kattints és nézz sok sztárfrufrut!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.