fashion week formaruha olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A londoni olimpia megnyitóján a csapatok bevonulásakor látott magyar formaruha bekerült a legszebb kilenc közé a Refinedguy.com című internetes honlap szerint.

A portálon megjelent cikk szerint nem csupán a sporteredményekkel, hanem a viseletükkel is kitűnhet egy-egy ország az ötkarikás játékokon. A fotókkal illusztrált összeállításban Magyarország mellett Belgium, Brazília, az Egyesült Államok, Franciaország, Hollandia, Kolumbia, Olaszország és a Zöld-foki Köztársaság szerepelt a több mint 200 formaruhából kiválasztott legjobbak között. A honlap nem állított fel sorrendet a kiemelt ruhák között.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Kattints a képre a galériáért!

Forrás: MTI

Ez a legundorítóbb, amit a körmöddel művelhetsz! - Elképesztő manikűr kígyóbőrrelhttp://www.life.hu/szepulj/20120806-szepseg-divat-a-kigyobor-koromlakk.htmlHajfestés a terhesség alatt - Igen vagy nem?http://www.life.hu/szepulj/haj/20120806-hajfestes-a-terhesseg-alatt-a-fodrasz-velemenye-es-a-kismamak.htmlTíz évet fiatalítottak a szupermodellen - Simára vasalt arccal pózol Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/szepulj/20120806-cindy-crawford-az-angol-tatler-magazin-cimlapjan-sima-arccal-pozol.htmlOlyat mutatott, mint eddig soha! - Íme a műsorvezető igazi frizurájahttp://www.life.hu/szepulj/20120803-oprah-winfrey-musorvezeto-termeszetes-haja-most-eloszor.htmlKegyetlenül elbántak a szépséggel - Bordák nélkül pózol a gyönyörű modellhttp://www.life.hu/szepulj/20120803-victorias-secret-modell-photoshop-hiba-elrontott-alak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.