Szépségbakik az olimpián

baki szépségápolás sportoló olimpia teljesítmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pontosan tudjuk, hogy az olimpia ezerszer inkább a sportolók teljesítményéről szól, mint a kinézetükről, de valljuk be őszintén: nincs olyan nő, aki ne döbbenne meg egy-egy furcsa frizurán vagy sminken. A Life.hu az aranyérmes bakikat gyűjtötte össze.

Hajaj, hajgumi!

Carrie Bradshaw valószínűleg lendületesen forgatná a szemeit Serena Williams teniszezőnő, Beth Tweddle és Lauren Mitchell tornászok színes és csöppet sem visszafogott hajgumija láttán. A nyolcvanas évek végéről itt maradt darabokat ideje lenne a szekrények mélyére süllyeszteni, és nem csak a sportolóknak.

AFP
AFP

Kattints az olimpia ruháiért!

Rosszul sikerült hajfestés

Az atléták között bukkantunk a legfurcsább frizurákra. Itt az excentrikusabb sportolónők már régebben is a körmükkel vagy a mezükkel üzenték a világnak, hogy rájuk érdemes figyelni. Londonban viszont a hajfesték kapott nagy szerepet. Ezek közül viszont egyiket sem ajánljuk utánzásra.

AFP
AFP

Furcsa sminkek

Akinek ilyen gyönyörű kék szeme van, mint az amerikai futónak, Georganne Molinénak, annak érdemes azt néhány apró trükkel még inkább kiemelni. Sajnos a futónő már ezzel a tetovált szemöldökkel is elég szörnyen fest, hát még a durva kontúrral és a sárga szemhéjporral! Az orosz tornásznő, Aliya Mustafina sem szerénykedik, ha szemfestékről van szó. Kim Kardashianról példát véve hatalmas, füstös szemeket festett magának. Kicsivel kevesebbel is beérnénk.

AFP
AFP

Kattints és nézd meg a formaruhákat!

Még furcsább sminkek

A londoni olimpia nemcsak a furcsa, hanem rémisztő sminkekben is bővelkedik. A szinkronúszóknál például egészen elképesztő arcfestéssel találkozni, amelyeknek nem sok közük van a trendekhez.

AFP
AFP

Csúnya karmok

Bár a 2012-es londoni olimpia a színes körmökről szól, amelyekkel a sportolók teljesen elbűvölnek mindenkit, sajnos nem mindenki körmeit tudjuk csodálni. Regina George nigériai futónő karmainál ugyan láttunk már sokkal durvábbakat a korábbi olimpiákon, de idén ő érdemelte ki a legcsúnyább körmöknek járó olimpiai címet.

AFP
AFP

Még több ruha a galériában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.