Sarka Kata marketing Hajdú Péter karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Irigykedve nézi felesége sikereit Hajdú Péter - Sarka Katából ugyanis az utóbbi pár hónapban üzletasszony lett, ráadásul igen sikeres.

Amióta marketingesként próbálja megállni a helyét férje cégében Sarka Kata, sorra köti az üzleteket. "Az első lehetőséget a Királynőben kaptam salesesként. Nagyon jól ment a munka, arról nem is beszélve, hogy mennyire élveztem. A Miskolci Sörfesztivál ötletének megszületésénél pedig már nem volt kérdéses, hogy én is kiveszem a részem a munkából salesesként" - mondta a Vasárnapi Blikknek Sarka Kata.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Tipp! A magyar modell megtépte a híres divatfotóst! Kattints a képekért!



"A legcsodálatosabb dolog gyereket nevelni, de őszintén bevallom, hogy az utóbbi időben kezdtem úgy érezni, hogy szükségem van valami másra is. Soha nem akartam az az otthonülős anyuka lenni, aki egész nap csak lógatja a lábát" - tette hozzá Kata, aki napi három-négy üzleti tárgyalásra jár. Kérdés persze, hogy mit szól karrierépítéséhez férje. "Tény, hogy Kata most belevetette magát a munkába, és milliós üzleteket köt, amiről én csak álmodoztam ennyi idős koromban. De két gyerekünk van, mellettük nem olyan könnyű napi három-négy tárgyalást lebonyolítani" - mondta a Vasárnapi Blikknek Hajdú. Vajon a műsorvezető meddig hagyja elmenni feleségét? Engedi az önmegvalósítást, vagy gyerekei érdekében inkább az anyai szerepet helyezteti előtérbe?

Tipp! Félisten az olimpián! Kattints a szexi képekért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.