Öltözz a kedvenc gyümölcsödhöz! - Három kreatív nadrágos összeállítás nyár végére

fashion week nadrág gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az augusztusi estéken már gyakran előkerülnek a kardigánok, a kendők, a vékony pulcsik, és a miniszoknyát is felváltják a nadrágok. A hűvösebb esték viszont nem zárják ki az öltözködés lényegét: a játékot és az önkifejezést. Öltözz például a kedvenc nyárvégi gyümölcsöd színeiből inspirálódva, így még az egyszerű nadrágot is izgalmassá teheted.

Alma

Farmer és top? Unalmasan hangzik, nem igaz? Akkor máris nem, ha a farmer a most divatos színes darab, amihez egy dögös magas sarkút húzol. Még érdekesebbé teheted az összeállítást, ha a feltűnőbb, harsányabb színű darabokat természetes árnyalatúakkal egészíted ki - például az élénkzöld nadrághoz khaki színű táskát választasz.


Nadrág: , Cipő:

Szőlő

A púderszínű ruhadarabok és kiegészítők még mindig nagy számban megtalálhatók az üzletekben. Ezeket akár egymással is kombinálhatod, ha jól állnak a halovány darabok. Izgalmas hatást érhetsz el úgy is, ha a púdert neonnal kombinálod és az egészet megdobod még egy kis csillogással.


Nadrág:
, Cipő:
Felső: Mango - , Karkötő:
Kendő: , Táska: -

Tipp! Elképesztő show-val búcsúzott London. Kattints a galériáért!


Szilva

Ahogy közeledik az ősz, úgy szaporodnak a padlizsán vagy a szilvalila színű ruhák és kiegészítők az üzletekben. A lila idén is az egyik vezető árnyalat lesz ősszel. A legtöbben feketével, csauszínnel, bézzsel kombinálják. Különleges és egyedi hatást érhetsz el, ha te a liláskék vagy a rózsaszín mellett teszed le a voksod. Talán mindkettő furcsán hangzik, de elég csak megnézni a mosatlan szilva héját, és máris meglátod, miről beszélünk.


Nadrág: , Blúz:
Nyaklánc: , Öv:
Gyűrű: , Szandál:

3 kiegészítő, ami nem hiányozhat a ruhatáradbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120803-taska-kendo-karora-3-trendi-es-meno-kiegeszito-es.htmlA kiegészítők királya: az öv - Találd meg a hozzád illőt!http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20120719-a-nyari-kiegeszitok-kiralya-a-divatos-es-praktikus-ov-.htmlÉletmentő kiegészítők mindennapi vészhelyzetekrehttp://www.life.hu/legytrendi/20120718-eletmento-kiegeszito-ruha-es-cipo-melle-mindennapi-veszhelyzetekre.htmlInstant divattipp: Szerezd be az ősz legtrendibb cipőjét már most! - Lelőhelyek és árakhttp://www.life.hu/legytrendi/20120806-divat-2012-osz-divatos-es-trendi-cipo-a-papucscipo.htmlTrendi gyerekruhák olcsón: a legjobb turik Budapestenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120503-trendi-gyerekruhak-olcson-a-legjobb-turik-budapesten.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.