Itt az új csodakence: hódít a CC krém!

bőr arckrém arc bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Széles körben még csak most kezdték megismerni a BB krémet, máris új csodakrémnek kikiáltott terméket ismerhetünk meg: itt a CC krém!

A BB krémet évek óta ismerik is használják azok, akik a beauty-blogokról tájékozódnak az újdonságokról. A Távol-Keletről indult őrület néhány hónapja hazánkat is utolérte. A szépségpiacon egymást követően jelennek meg a különböző márkák BB krémjei, amelyek tökéletes arcbőrt ígérnek. Koreában viszont már új őrület hódít: a CC krémek.

Thinkstock
Thinkstock

A CC az angol color corrective vagy color controll kifejezés rövidítése, amely nagyon nyersen fordítva színkorrigáló krémet jelent. A BB és CC krémek között több különbség is van azon kívül, hogy a b betű előbb van az ábécében. A CC krém a BB krém továbbfejlesztett változata: még jobban táplálja a bőrt és jobb fedést ad az elődjénél. Hidratáló, primer (sminkalap) és alapozó egyben, természetesen véd a napsugárzás káros hatásaitól és a bőrhibák elfedésére is tökéletesen alkalmas - a hírek szerint. Míg a BB krémek nem fedik el a piros foltokat, a pattanásokat, addig a CC krémek erre is alkalmasak. Ráadásul olajmentes készítményként hirdetik őket, és a hírek szerint sokkal lágyabbak, krémesebbek.

Sajnos egyelőre csak az Egyesült Államokban és a Távol-Keleten kaphatók, így ha nem vállalkozol az online vásárlásra, akkor még várnod kell, mire Európát is meghódítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.