A hét legborzalmasabb ruhái egy csokorban - Trendjelentés a vörös szőnyegről

fotó haj Nicki Minaj ruha vörös szőnyeg Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon a kis fekete kiállja a nyári szezonban a próbáját? Vajon a fehér ruhadarabokat milyen apró fortéllyal teheted még dögösebbé? A sztárok már tudják a választ. Vörös szőnyeges összeállításunkban kivesézünk néhány őrületes összeállítást, melyekről mindenkit csak lebeszélni tudunk.

Érzékeny búcsú a kis feketétől

Úgy tűnik, hogy a legendás kis fekete komoly vetélytársra akadt. A dzsungel inspirálta minták a nyár nagy slágereinek bizonyulnak, egyenesen megunhatatlanok. Igaz, korábban felröppentek olyan hírek, hogy szép lassan szögre akaszthatjuk a természet ihlette matériákat és kiegészítőket, de ez pusztán kacsa. Joy Bryant színésznő a nagymacskák irigylésre méltó mintázatában pózol, érdemes figyelni a részletekre is: drámai ajkak, visszafogott kiegészítőkkel és fekete magas sarkúval párosítva. A modell Heidi Klum is erre a témára voksolt. Dekoratív félvállas ruháját spagettipántos szandállal és piros színű lakkal bolondított meg. Persze vannak, akik továbbra is a kis fekete töretlen hívei maradtak: elnézve Tanya Fisher csipkével kombinált ruhakölteményét, ez érthető is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

White power!

A szín, amely tisztaságot, egyszerűséget és biztonságot áraszt a nyár tipikus színe. Különleges alkalmakkor éppúgy viselhető, mint a hétköznapokon. Persze a vörös szőnyegről és a celebekről lévén szó egy kis csavar mindig elkél az igazán ütős összeállításokhoz. Az életünk napjai ifjú sztárja, Jillian Clare halovány bőréhez nagyszerűen passzol hófehér szaténruhája, melyet élénk, kék színű lakkal és hasonló árnyalatú szandállal visel. Savannah Wise lenge öltözékéhez a nyár egyik legnépszerűbb árnyalatát, a pinket választotta, fűszerezve egy neonzöld táskával. A fő, hogy az összhatás egészen újszerű és vibráló legyen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Őrületes összeállítások

A héten ismét bebizonyosodott, senki sem tévedhetetlen. Megesik, hogy valaki csak olykor-olykor választ rosszul, azonban akadnak notórius hibázók is. Nicki Minaj kisasszony és az ő extrém kirohanásai már-már hozzátartoznak a sztárvilág mindennapjaihoz. Ebben a hitünkben a héten is csak megerősített minket. A göndör, szőke hajzuhatagon még könnyedén túl is tehetné magát az ember, azonban a meggyszínű hernyóujjakat és a csipkeoverált már egyenesen lehetetlen feldolgozni. A színésznő, Ashlie Atkinson is jobban megfontolhatta volna aktuális outfitjét. Összeállítása részleteit és az összhatást is hatalmas baklövések sortüze jellemzi. Valerie Simpson mintha kissé kifutott volna az időből. Még az amúgy förtelmes, aranyszínű ruhadarab sem tudja frizurájáról elvonni a figyelmet: az már nem fért bele!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.