vékony vágás Buday Péter főzőiskola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lerántjuk a leplet Juliennről. Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan kell rendkívül vékonyra előkészíteni az alapanyagokat, és mellé egy könnyű és divatos ételt adunk. Főzésre fel!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=gS0B298PYofWKYPW

Recept:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=IMY2FiTo5BZknbcL

A recept leírása ITT található!

További leckékhez látogass el Gasztroiskolánkba!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.