23 éves leendő zenetanár a világ legszebb lánya - Íme az idei Miss World 2012 nyertese

Miss World Kína Cserháti Tamara szépségverseny szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jü Ven-hszia (Yu Wenxia) kínai versenyző fejére került idén a korona a Miss World szépségversenyen. A megmérettetést Kínában, a belső-mongóliai Ordoszban rendezték.

A koronát a 2011. év világszépe, a venezuelai Ivian Marcos adta át a 23 éves leendő zenetanárnak, aki jelenleg tanulmányait végzi. A második helyezett a walesi Sophie Elisabeth Moulds, a harmadik pedig az ausztrál Jessica Michelle Kahawaty lett. Most második alkalommal nyerte meg Miss Kína a Miss World szépségversenyt. Előzőleg 2007-ben Csang Csi-lin (Zhang Zilin) nyerte el a kitüntetést.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Először rendeztek a belső-mongóliai Ordoszban nemzetközi szépségversenyt. Természeti kincseinek köszönhetően Ordosz egyike Kína leggazdagabb városainak. A szépségverseny megrendezésétől a Góbi-sivatag szélén fekvő város a gazdaság és az idegenforgalom fellendítését várta. A Magyarországot képviselő 20 éves Cserháti Tamara nem került be a döntőbe.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.