Régen láttuk! Íme a népszerű színésznő és első kisbabája

anyaság sikoly Neve Campbell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán tündéri Neve Cambell kanadai színésznő első babája.

A Sikoly című filmek sztárja viszonylag későn, harminckilenc évesen lett anya, de látszik, hogy pompásan érzi magát ebben az egészen új szerepben. A sztár és kedvese, J.J. Feild színész a napokban a Los Angeles-i tengerparton élvezték a napfürdőzést és a strandolást. A róluk készült képeket itt nézheted meg.

AFP
AFP

A pár édesen puszilgatta a pici babát, akinek cseppet sem volt ellenére a kényeztetés. A színésznő egyébként márciusban jelentette be, hogy állapotos, és néhány héttel ezelőtt adott életet a picinek, akinek még a nevét nem hozták nyilvánosságra. Jó volt újra látni a sztárt, aki a Sikoly-filmek óta jóval kevesebbet dolgozik, és inkább a családjának él.

Menza vagy sem? A dietetikus véleményehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120810-menza-vagy-sem-a-dietetikus-velemenye.htmlEnnivalóan édes volt az ifjú herceg! Sosem látott fotó Harryről és Dianárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120816-harry-brit-herceg-cuki-gyerekkori-kepei-edesanyjaval-diana-hercegnovel.html"Csak úgy megütötte a barátját" - Az oktalannak tűnő agresszivitás háttere tiniknél, kamaszoknálhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120817-az-oktalannak-tuno-agresszivitas-hattere-tiniknel-kamaszoknal.htmlGyászol az X-Factor sztárja! Gyermeke elvesztése miatt lemondta a forgatásthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120816-gary-barlow-zenesz-a-brit-xfactor-mentora-a-lanyat-is.htmlÍgy maradhatsz nő a szülés után ishttp://www.life.hu/anyaskodj/20120817-igy-maradhatsz-no-a-szules-utan-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.