luxuslakás Justin Timberlake Manhattan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Timberlake úgy döntött, feladja függetlenségét, és vele pompás New York-i legénylakását.

A zenész-énekes és kedvese, Jessica Biel egyes források szerint a napokban álltak oltár elé. Ezt ők még hivatalosan nem erősítették meg, de az biztos, hogy egymással tervezik a jövőt. Ennek pedig a jegygyűrű mellett a másik nyilvánvaló jele az, hogy Justin árulni kezdte a korábban gondosan óvott, mesésen berendezett New York-i legénylakását. Az ára 7,65 millió dollár.

http://luxe.truliablog.com
http://luxe.truliablog.com

Kattints a képre, és nézd meg Justin lakását belülről is!

A három hálószobás és három és fél fürdőszobás lakás Manhattanben található. A korábban ide csábított hölgyeket nem volt nehéz elkápráztatnia Justinnak, hiszen a lakás egyik fala üvegből készült, és mesés látványt nyújt a városra és az Empire State Buildingre. De a kandalló és a saját óriási terasz is igen romanikus és hatásos kellékei voltak a csábításnak. A konyha is modern és tágas, a különleges, egyedi tervezésű fürdőszoba pedig minden képzeletet felülmúl. Justinnak mindig is remek ízlése volt - ez pedig érződik New York-i otthonán is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.