LicitSzalon - Lépj ki a konfekcióból, és éld a Magad méreteit!

fashion week LicitSzalon egyedi ruha nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sziporkázz foszforeszkálós pólóban vagy foszforeszkálós táskával, vagy legyen a Tiéd a 10 db örökös törzsvásárlói kedvezmény egyike!

Ha akarod, Rád szabjuk! Belépés, nemcsak Nőknek! :)

Nyertesek

Foszforeszkálós táskát nyert: Knis Edina.

Foszforeszkálós pólót nyert: Varga Judit.

Örökös törzsvásárlói kedvezményt nyert: Csiszár Annamária, Kristofcsik Edina, Szklenka Jánosné, Erdeiné Deutsch Erika, Dr. Bukovinszkyné Deutsch Katalin, Pásztor Olga, Czékus Anett Zsófia, Vágner Anikó, Frick Andrásné Györgyi, Szlezák Tünde.

A legtöbben arra vágyunk, hogy olyan darabokat hordhassunk, melyek alig vagy jobb esetben tuti, hogy nem köszönnek vissza az utcán. Az olyan cuccok esetében, melyeket minden második Nőn látni lehet, szinte formaruha érzése támad az ember lányának. Tedd a szívedre a kezed! :) Általában egy Nő a legszívesebben olyan holmikat hord, melyekben jól érzi magát és valóban előnyös a számára. Ugye, hogy így van? :) Mivel nem vagyunk egyformák, a méreteink és a szokásaink is eltérőek. Sokan hiába adnak ki súlyos összegeket egy klassz ruháért, ha itt-ott előnytelenül feszül, vagy néhány helyen csúnyán bő, és lóg. Van, aki úgy szereti, ha egy pólóból kilátszik a pocakja, míg más a csípőfazont részesíti előnyben; néhányan ragaszkodnának a háromnegyedes ujjhosszhoz, míg van, aki a félujjas megoldást szereti.

Forrás: LicitSzalon
Forrás: LicitSzalon

Minderre itt az egyszerű megoldás: LicitSzalon. Egy rugalmas szalon a neten, ahol bárhonnan, bármikor tudsz rendelni és lehetnek egyedi kívánságaid. Kényelmes vásárlás, bizonyos modellekre licitálási lehetőség. Számtalan ruhadarab esetében igény szerint választható például az ujjhossz. A Zsanna márka modelljeit pedig ha szeretnéd, valóban a Te méretedre, azaz az általad eljuttatott méretek szerint abszolút testre szabva készítik el. Nem kell megijedni, még egy méretvételezési útmutató is segíti a helyes és pontos mérést, melyben semmi ördöngősség sincs. Ha netán elakadnál, az ügyfélszolgálat a segítségedre van. A Zsanna modellek limitáltan, azaz maximum öt példányban készülnek el, és a "csak én akarom" funkció segítségével akár ki is sajátíthatod, azaz kizárólag a Te részedre készülnek el. Lépj ki a konfekcióból, éld a Magad méreteit!

Ékszereket, különféle otthonra való holmikat, kiegészítőket, mint például táskákat és újdonságként Lélekpillangós termékeket is találsz náluk. Érdemes követni a LicitSzalont a Facebookon és bekukkantani hozzájuk: www.licitszalon.hu.

Gyere, játssz velünk és nyerj egy világítós (foszforeszkálós hímzéssel díszített) pólót vagy egy világítós (foszforeszkálós hímzéssel díszített) táskát vagy legyen a Tiéd a 10 db örökös törzsvásárlói kedvezmény egyike!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.