névnap név jelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember nyolcadikán az Adriennek ünneplik névnapjukat.

Az egyik leggyakoribb női név az Adriana név franciás változata, az eredeti jelentése: a Velence tartományban lévő Hadria városából való. Az egyre népszerűbb keresztnév a kilencvenes években igen gyakori volt, a kétezres években a 36-55. leggyakoribb női névként szerepelt, 2009-ben például majdnem harmincezren viselték.

Az Adrienn név viselői ezoterikus elméletek szerint családcentrikus, felelősségteljes, jó üzleti érzékkel megáldott emberek, akik a biztos háttér megteremtésén fáradoznak legtöbbet. Maximálisan helyt akarnak állni a munkában, de a családjuk is nagyon fontos számukra.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Szekeres Adrien

Híres Adriennek: Zsédenyi Adrienn énekesnő, Tóth Adrienn öttusázó, ifjúsági világbajnok, Szekeres Adrien énekesnő, dalszerző, Tölgyesi Adrienn válogatott labdarúgó, az énekesnő-színésznő Fehér Adrienn, Hauser Adrienne zongorista, Jancsó Adrienne színész, előadóművész is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.