Átalakítunk! Végre visszakapta nőiességét Krisztina

fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a kétgyermekes anyukát, Krisztinát alakította át.

"Szeretnék újra egy magabiztos, tettrekész, energikus nő lenni, amihez egy új külső nagy lendületet adna. Szoptatós anyukaként még nem fogyókúrázhatok, de igyekszem így is odafigyelni arra, hogy mit eszem. Célom, hogy a régi alakomat mielőbb visszanyerjem" - írta Kriszta a bemutatkozó levelében, Nánási Pál és csapata pedig valóra váltották az édesanya régi vágyát.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Szofrán Zsolt mesterfodrász

A harminchat éves tordasi édesanya frizurája igencsak megváltozott. Szofrán Zsolt mesterfodrász jó pár centit vágott Kriszta hajából, és a hajszínét is megváltoztatta. "Nagyon tetszik a trendi, rövid frizurám. Az elején szokatlan volt, hogy vörösesbarna lett a hajam, de azóta egészen megkedveltem ezt a hajszínt" - mesélte az édesanya a Life.hu-nak. Kriszta a hétköznapokon nem sminkeli magát, de Anita, a profi sminkes mutatott neki néhány trükköt. "Nagyon furcsán, de persze pompásan éreztem magam a sminkelés után, olyan volt, mintha nem is én lettem volna. Anita megmutatta, hogyan sminkeljem szépre a szemem és az alapozóval kapcsolatban is adott hasznos tanácsokat" - lelkendezett az újdonsült bombanő.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

Kriszta a hétköznapokban a farmer-póló szettet részesíti előnyben, és az átalakításon is egy ilyen összeállítást viselt. Holdampf Linda stylist azonban megmutatta, hogy egy ilyen egyszerű összeállítás is lehet nagyon nőcis. "Sosem gondoltam, hogy jól áll nekem a csőfarmer, de remekül éreztem magam benne. Ugyan csak farmer, póló és magas sarkú volt rajtam, mégis nagyon nőiesnek éreztem az összhatást!" - mesélte boldogan az édesanya, akinek a fotózás is kellemes csalódás volt. "Nagyon izgultam, de a fotózás közben szerencsére felszabadultam - jó volt, hogy Nánási Pál fotós végig irányított, mit is kell csinálnom. Remekül éreztem magam, alig várom a képeket, és örülök, hogy végre igazi nőnek érezhettem magam" - mesélte az anyuka a Life.hu-nak.

Tetszik Kriszta átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.