Lógó mellekkel érkezett a vörös szőnyegre az olasz színésznő

mell fashion week mellbimbó velencei filmfesztivál ruha vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 69. Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén jó pár különleges és hajmeresztő összeállítást láttunk. Volt, aki nem is magával a ruhával hibázott, hanem azzal, ahogyan viselte.

Ahogy már arról beszámoltunk arról, a velencei filmfesztivál vörös szőnyegén a bugyi volt a központi téma: volt, aki a magas derekú nagymamabugyira szavazott, más az áttetsző estélyi alá parányi tangát húzott. A 38 éves olasz színésznő, Romina Mondello is elfeledkezett a fehérneműjéről. Igaz, ő a bugyija helyett a melltartóját hagyta otthon.

AFP
AFP

A látvány több volt, mint borzalmas, mivel a színésznő hófehér felsőt viselt, amely még inkább kiemelte a színésznő idomait. Vannak persze, akik szerint a merev mellbimbó menő, de azért vannak olyan helyszínek, amelyek a kivételek közé tartoznak. A vörös szőnyeg szerintünk kifejezetten ilyen.

Bugyi és tanga a velencei filmfesztivál vörös szőnyegén - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/legytrendi/20120830-bugyi-es-tanga-a-velencei-filmfesztival-voros-szonyegen-heti.htmlA púderszín lesz az indián nyár slágere - Heti trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120824-a-puderszin-az-indian-nyar-es-a-kora-osz-slager.htmlA hét legborzalmasabb ruhái egy csokorban - Trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120816-fotokon-borzalmas-haj-es-frizura-tunt-fel-a-voros-szonyegen.htmlElkékült sztárok - Heti trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120809-nyar-vegi-praktikus-es-trendi-ruhaval-bakizott-a-voros-szonyegen.htmlÍgy hódít az Alkonyat sztárja - Heti trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120803-ashley-greene-az-alkonyat-sztarja-kelly-rowland-enekesno-trendi-es.htmlVégletes játékok - Heti trendmustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/szepulj/20120727-smink-haj-es-ruha-a-sztarokon-heti-trendmustra-a.htmlBájjal telt idomok - Heti trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/szepulj/20120719-plus-size-szinesznok-a-voros-szonyegen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.