Szinte felismerhetetlen! Hatalmas pocakkal és szőke hajjal mutatkozott a híres énekesnő

fotó pocak terhes szőke énekesnő Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fenséges hangú énekesnő a nyár közepén, honlapján tudatta rajongóival, hogy gyermeket vár. Azóta pedig - állítólag - hozzá is ment párjához, hogy szeptemberben a csöppség egy igazi családba érkezzen.

Adele nyár közepén jelentette be, hogy gyermeket vár, s most már hatalmas pocakkal fotózták le a lesifotósok a gyönyörű hangú énekesnőt - ráadásul szőke hajjal, alig ismertük fel a barna hajú sztárt.

Northfoto
Northfoto

Brit sajtóértesülések szerint Adele már hozzá is ment kedveséhez, Simon Koneckihez. A sztár ujján a szemfüles bulvárújságírók ugyanis új gyűrűt véltek felfedezni, így persze azonnal házasságot kiabáltak. Más lapértesülések szerint azonban Adele nem ment hozzá 38 éves szerelméhez, és erről saját Twitter-oldalán tájékoztatta a rajongókat és az érdeklődőket. "Nem vagyok házas... Zzzzzz" - posztolta ki falára a fiatal anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.