Pippa Middleton ingatlan könyvkiadás randi New York költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap egy ingatlanügynök társaságában látták Katalin hercegnő húgát Manhattanben. A fiatal nő, aki szeptember elején töltötte be a 29-et, sajtóértesülések szerint New Yorkba költözik.

Pippa pár nappal ezelőtt járt New Yorkban, amikor is egy magyar származású üzletemberrel, a jóképű, nála 27 évvel idősebb André Balazzsal randizott. A párt egy Sunset Beach-i étteremben látták együtt, ahol körülbelül két órán keresztül beszélgettek egymással.

Northfoto
Northfoto

A bennfentesek szerint Pippa Middleton amerikai útja nem csupán arról szólt, hogy jól érezze magát: könyvkiadókkal folytat megbeszéléseket és interjúkat készít. Ugyanis október 30-án jelenik meg a Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends című könyve, a promóció miatt pedig egész biztosan több időt kell majd az Egyesült Államokban töltenie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.