Sminkelj igéző macskaszemeket! - Őszi sminktrend Takács Nórával

fashion week modell Takács Nóra 2012-2013 ősz-tél smink szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu az egyik legnagyobb sminkmárka workshopjára volt hivatalos, ahol megismerkedhettünk a legújabb technikákkal és bepillantást nyertünk a kulisszák mögé is. Az eseményen Takács Nóra, a Life.hu arca, a Hogyan legyek jó nő? háziasszonya a vezető sminkmárka egyik modelljeként különleges sminket mutatott be.

Takács Nóra, a Life.hu szépségszakértője gyönyörű, füstös, esti sminket viselt. Nóra macskaszemeit az éjfekete mellett az ezüstszürke és csillagos ég kékjére emlékeztető szín emelte ki. A pontot az i-re a kollagénes szempillaspirál tette fel, amelyikkel a sminkmester nem fukarkodott. Az eredmény önmagáért beszél.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Egyenesen a New York-i divathétről hozzuk el a legújabb trendeket. A márka arról híres, hogy ugyanazokkal a termékekkel sminkelik a modelleket is, amelyek azután az üzletekbe kerülnek" - tudtuk meg a sminkbemutatón, ahol három álomszép sminket mutatott be Larion Oscar, a Maybelline sminkmestere.

Az őszi sminktrendekről készült fotókat és a kulisszatitkokat jövő héten mutatjuk meg a Life.hu-n.



A legszebb őszi sminkek a kifutókról - Melyik a pasik kedvence?http://www.life.hu/szepulj/smink/20120829-szepseg-trend-osztel-20122013-a-legszebb-szexi-sminkek-ez-a.htmlGisele Bündchen smink nélkül még gyönyörűbb - Leleplező képsorokhttp://www.life.hu/szepulj/20120810-gisele-bundchen-a-vilagon-a-legjobban-fizetett-modell-termeszetesen-smink.htmlSmink a strandon - Nem tilos, csak nem mindegy, mit kensz magadra!http://www.life.hu/szepulj/20120624-smink-a-strandon-nem-tilos-csak-nem-mindegy-mit.htmlVillámgyors nappali és esti smink fesztiválrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120614-hogyan-legyek-jo-no-villamgyors-nappali-es-esti-smink.htmlViszlát alapozó! Helló fényvédős hidratáló! - Így sminkelj nyáronhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120603-viszlat-alapozo-hello-fenyvedos-hidratalo-igy-sminkelj-nyaron.htmlEsküvői smink lépésről lépésrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120607-hogyan-legyek-jo-no-eskuvoi-smink-lepesrol-lepesre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.