Gyászol II. Erzsébet - Hűséges társát az olimpia megnyitóján még láthattuk

kutya társ II. Erzsébet brit királynő corgi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol II. Erzsébet angol királynő, akinek a minap elpusztult egyik imádott társa: Monty kutya. Az angol uralkodó rajongásig szereti a corgikat, egész falkányi ilyen fajta kutya veszi körül, de állítólag Monty volt a kedvence.

A kutya, akit nemrég a londoni olimpia megnyitójának egyik kisfilmjében is láthattunk, végelgyengülésben múlt ki. Ez már csak azért is nagyon furcsa, mert nem sokkal ezelőtt, ahogy a videón is láthatjuk, még örömtelien döcög a királynő és két kutyatársa mellett - írja a Huffington Post. A hétvégén állítólag egy másik királyi eb is eltávozott az örök vadászmezőkre.

Az első corgi 1933-ban került a királyi családba, amikor VI. György király vásárolt egyet - írja a királyi család honlapja. Monty eredeti gazdája az anyakirálynő volt. A kutya halálával már csak két corgi maradt a királynő mellett - Willow és Holly -, akik közül az egyikük szintén szerepelt a már említett jelenetben.

Életet mentett kutyasétáltatás közben a színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120627-kutyasetaltatas-kozben-megmentette-egy-no-eletet-a-szineszno-jennifer-lawrence.htmlCsillagot kapott Uggie kutyahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120626-csillagot-kapott-uggie-kutya.htmlEmma Watson ismét szerelembe esett! Elbűvölő kutya gazdája letthttp://www.life.hu/hazitunder/20110909-emma-watson-ismet-szerelembe-esett-elbuvolo-kutya-gazdaja-lett.htmlÍme, a legújabb morbid kiegészítő: a döglött kutya táskahttp://www.life.hu/life/galeria/20110902-ime-a-legujabb-morbid-kiegeszito-a-doglott-kutya-taska.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.