Számokat borotvált ikerfiai fejére egy kínai anya

ikrek frizura kínai jelölés iskolás fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincsenek könnyű helyzetben a Kínában élő Tan Chaoyun négyes ikrei, ugyanis sokszor még a saját szüleik is nehezen tudják megkülönböztetni őket. Az anya tudta, hogy az iskolában a tanárok is gondban lesznek, ezért drasztikus lépésre szánta el magát.

Úgy döntött, leborotválja a gyerekek haját. A könnyebb megkülönböztetés érdekében megszámozta őket és a számok körül nyírta kopaszra a fiúkat. "Még számomra is teljesen egyformák" - vallja Tan, aki 18 hónapos korukig maga sem tudta megkülönböztetni gyermekeit. Addig a bokájukra akasztott felirat segített a szülőknek.

Az apjuk még most sem tudja megmondani, hogy melyik gyerkőc kicsoda, így előfordult már, hogy nem a rossz gyermeket dorgálták meg, illetve hogy az egyik a másik büntetését töltötte le. Hogy ez ne fordulhasson elő az iskolában, 1-től 4-ig lettek beszámozva a srácok.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.